Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 17C°,
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Τα δάχτυλα σου αποκαλύπτουν αν κάποιος είναι άπιστος ή όχι!
  Ξεχάστε το διαδικτυακό φλερτ στα chats και στα μέσα κοινωνικής ...
Απίστευτο: Τι δείχνουν τα δάχτυλα για τις
Ξεχάστε το διαδικτυακό φλερτ στα chats και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...
Πώς να χωρίσεις σε 69 απλά βήματα
1. Βρείτε κάποιον/κάποια2. Αρχίστε να βγαίνετε3. Αρχίστε να κάνετε πολύ ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Oδηγός: Μάθετε να κάνετε μασάζ στο σεξ

Oδηγός: Μάθετε να κάνετε μασάζ στο σεξ

Θέλω να μιλήσω για ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μια κο­πέλα, αλλά και σ’ έναν άντρα: το μασάζ. 

Aπό τη συγγραφέα ειδική σε θέματα ερωτικών σχέσεων Barbara De Angelis 

Βρείτε τον άντρα που ξέρει να κάνει έξυπνο μασάζ και θα έχετε βρει έναν άντρα που ζει με μια ευτυχισμένη γυναίκα. Μα την πίστη μου! Ο άντρας αυτός θα μπορούσε να ζει μ’ ένα ευτυχισμένο χαρέμι! Και δεν χρειάζεται δίπλωμα από καμιά ει­δική σχολή μασάζ. Δεν χρειάζεται, παρά μόνο προσοχή και ενδιαφέρον και βαθύς πόθος να την κάνει να νιώθει τόσο όμορφα.

Πρώτα, ζητήστε της να ξαπλώσει με την κοιλιά, με τα χέ­ρια αφημένα στα πλάγια κατά μήκος του σώματός της. Αν βά­λει τα μπράτσα της επάνω από το κεφάλι της, συσπά τους μυς ανάμεσα στους ώμους της - κι αυτό δεν της προσφέρει πλή­ρη χαλάρωση. Μπορείτε να καθίσετε πλάι της ή να γονατίσε­τε ιππαστί επάνω της.

Μπορείτε έτσι να της κά­νετε ένα στεγνό μασάζ, χωρίς καθόλου λιπαντικό, σκόνη, οι­νόπνευμα, κ.λπ. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια σχε­τική ουσία. Αν θέλετε να της δώσετε αυτόν τον υπέροχο αι­σθησιασμό, θα προτιμούσα να δοκιμάζατε ένα λάδι σώματος. Αν ξεφυλλίσετε κάποιο γυναικείο περιοδικό, θα δείτε γιατί. Εμείς, οι αιλουροειδείς θηλυκές έχουμε μανία για τις λοσιόν. Δεν δίνουν αναγκαστικά καμιά διαφορετική αίσθηση από το φυσικό λάδι, αλλά έχουν πιο ερωτικό άρωμα. Κι αυτό μπορεί να έχει μεγάλη σημασία. Αν θέλετε να προσθέσετε άρωμα, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τη μεγάλη ποικιλία που υπάρ­χει σήμερα στην αγορά.

Δεν έχω καμιά ειδική εκπαίδευση στο μασάζ, αλλά μπορώ σίγουρα να σας πω τι μου αρέσει.

Αρχίζετε ανάμεσα στους ώμους της. Οι μυς ξεκινούν από τον τράχηλό της και κατευθύνονται προς τα κάτω και προς τους ώμους της. Όταν εκείνη είναι χαλαρωμένη, με τα μπρά­τσα της στα πλευρά της, μπορείτε να αισθανθείτε τους μυς σε κατάσταση χαλάρωσης. Έτσι ακριβώς τους θέλετε. Δεν μπορεί­τε να κάνετε μασάζ στους συσπασμένους μυς, γιατί πονούν. Αν βρίσκεται σε εξαιρετική υπερένταση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να την βοηθήσετε να χαλαρώσει. Για να το πετύχετε αυτό αρχίστε να χαϊδεύετε, με τα ακροδάχτυλά σας, τα δάχτυλα των χεριών της και ανάμεσά τους πολύ απαλά. Κάνετε μετά το ίδιο στα δάχτυλα των ποδιών της. Εκεί επιμείνετε περισσότερο, το ίδιο απαλά, χαϊδευτικά.

Όταν χαλαρώ­σει, αρχίστε το μασάζ. Αρχίστε με μια κυματοειδή κίνηση των δάχτυλων σας, με τους αντίχειρες στις δυο πλευρές της σπον­δυλικής στήλης της και τα άλλα δάχτυλά σας να «ζυμώνουν» τους μυς των ώμων. Είναι κάτι εύκολο. ’Εχετε πάντα στο νου σας ότι οι σκοποί σας είναι δύο: να την κάνετε να νιώσει εντελώς χαλαρωμένη και αδρανής και να τη διεγείρετε. Μπο­ρεί να σας έκανε ένα μασάζ και τρίψιμο κάποιος εξαιρετικά εκπαιδευμένος άντρας στην αθλητική λέσχη σας και να σας βοήθησε πραγματικά να χαλαρώσετε, έτσι δεν είναι; Αλλά εσείς τώρα, εδώ, δεν επιδιώκετε το ίδιο πράγμα.

 

Προσέξτε ιδιαίτερα τους ώμους και το επάνω μέρος των μπράτσων της και μετά κατεβείτε στη ράχη της. Κάνετε τα δά­χτυλά σας να της προσφέρουν μια κατευναστική χαλάρωση σε κάθε μυ που συναντάτε στο δρόμο σας.

Συνεχίστε τώρα την επαφή με τα δάχτυλά σας, καθώς κατεβαίνετε προς τη μέση της και προς το κοίλωμα της ράχης της. Αν πρόκειται να της προσφέρετε το δώρο του μασάζ, μην το τσιγκουνεύεστε. Προσφέρετέ το ολοκληρωτικά. Μιλήστε της με τα δάχτυλά σας - παντού. Στους γλουτούς της, τους μηρούς, τα πέλματα των ποδιών της.


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Όταν το photoshop απουσιάζει! Χαλάρωση και κυτταρίτιδα για την…
Τις βλέπετε στα περιοδικά και να αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνουν να ...
Βροντερό «όχι» Νοβότνι στη χαλάρωση της χρηματοδότησης για την Ελλάδα
Ο Έβαλντ Νοβότνι, επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας και ...
Οδηγός βήμα προς βήμα: Πώς να κάνεις ερωτικό μασάζ
Θέλω να μιλήσω για ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν ...
10 ατάκες που αν ακούσει ο άντρας, θα ερωτεύθει για πάντα!
Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να τον κάνετε να σας ερωτευτεί για ...
Ελληνίδα παρουσιάστρια απολαμβάνει το μασάζ της!
Η παρουσιάστρια έχει κουραστεί με την εκπομπή και την φροντίδα των ...
Μάθετε ποιες είναι οι 6 μυρωδιές-βιάγκρα για άνδρες & γυναίκες
Νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο αφροδισιακές τροφές; Αν ναι, τότε κάνετε ...
Μυστικά καλών εραστών: Τι να κάνεις για να θέλει σεξ μαζί σου
Δε θέλει να κάνετε σεξ; Αρχίστε με μια ευχάριστη φιλική κουβεντούλα με ...
Τι να κάνεις για να θέλει συνέχεια σεξ μαζί σου ;
Δε θέλει να κάνετε σεξ; Αρχίστε με μια ευχάριστη φιλική κουβεντούλα με ...
Τι πρέπει να κάνω για να με θέλει σεξουαλικά;
Δε θέλει να κάνετε σεξ; Αρχίστε με μια ευχάριστη φιλική κουβεντούλα με ...