Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 13C°,
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Ατζέντα
Σχετικά Νέα
Κόκκοι καφέ project: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στο Άλικο
Ο συνθέτης και τραγουδιστής Λεωνίδας Μαριδάκης, την Παρασκευή 12 ...
Ο Ζωντανός μουσικός Λεωνίδας Μαριδάκης στο Ernesto Art Café
Με τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Ζωντανός μουσικός», ο Λεωνίδας Μαριδάκης ...
O Λεωνίδας Μαριδάκης επιστρέφει στην Κρήτη
Επιστροφή στην Κρήτη με καλοκαιρινές συναυλίες για το Λεωνίδα ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ στην πρωτεύουσα κατεβαίνει το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 για μια και μοναδική εμφάνιση στον πολυχώρο «Περίπου», στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

 

Μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη και από καλλιτέχνες όπως τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τους νεότερους τραγουδοποιούς όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα πρωτότυπα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

Τραγούδια -μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

 

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

 

Δισκογραφία:

2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα

2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη

2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη

2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”

2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη

2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου

2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο Club του Σταυρού του Νότου
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μας υποδέχεται με την μουσική του παρέα, από την ...

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο Passport

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στο χώρο του Passport στον Πειραιά, ...
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στον Σταυρό του Νότου για 5 παραστάσεις
Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του cd με τίτλο «Ανηφοριά», ο ...
Ο Σταύρος Παπασταύρου ζωντανά στον πολυχώρο Διέλευσις
Ο Σταύρος Παπασταύρου παρουσιάζει την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 ένα ...
Πάρτυ με την Εύα του Λεωνίδα Τσίπη στον πολυχώρο Διέλευσις
Η θεατρική ομάδα «Σκηνοβάτες» παρουσιάζουν στον πολυχώρο πολιτισμού ...
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο Stage Volume 1
Την Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη ο Λεωνίδας Μπαλάφας επισκέπτεται το Stage Volume 1 ...
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο Club του Μύλου
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου παρουσίασης του ...
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live στο Passport
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου παρουσίασης του ...
Σοράχ, ο μάγος, του Λεωνίδα Τσίπη στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις
Ο θίασος “Σκηνοβάτες” παρουσιάζει το έργο “Σοράχ, ο μάγος” του ...