Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 11C°,
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Ατζέντα
Σχετικά Νέα
Οι Active Member live στο club του Μύλου
Οι Active Member, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 μας δίνουν ...
Οι Xaxakes live στο Σταυρό του Νότου
Η βραδιά αναμένει τους Xaxakes που έρχονται για ένα εκρηκτικό live... Πιστοί ...
Xaxakes live στο Gagarin
To Gagarin 205 και οι Xaxakes μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο rock ‘n’ roll party που ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Οι Xaxakes live στο club του Μύλου

Οι Xaxakes live στο club του Μύλου

Πιστοί ακόμα στην αντισυμβατική, πρωτοποριακή φιλοσοφία τους, οι Xaxakes έρχονται την Πέμπτη 17 Απριλίου 2015 στο club του Μύλου να μας παρουσιάσουν μια ξεχωριστή βραδιά ως προπομπό της καινούριας τους δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

 

Το συγκρότημα που άλλαξε σχεδόν ολομόναχο τα δεδομένα στην ελληνική ποπ των 90s δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον εκρηκτικό Γιάννη Νάστα, που πρωτοεμφανίστηκε στη rock και μετέπειτα punk rock και new wave σκηνή στα τέλη στης δεκαετίας του 70 με πολλά live σε ηλικία μόλις 14 ετών, παίζοντας διασκευές καθώς και δικά του τραγούδια χωρίς όμως δισκογραφική κυκλοφορία μέχρι την δημιουργία των xaxakes. Το ανυπέρβλητο στυλ του δανδή frontman έστρεψε αμέσως τα βλέμματα πάνω του, και έκανε αφτιά να λιώσουν με τις ερωτικές ιστορίες που διηγούνταν τα υπαινικτικά φωνητικά. Μετά από δύο πολυσυζητημένα άλμπουμ, τα Hey Mister Όμορφε και Casanova, μέσα στη δεκαετία του ’90, επέστρεψαν στις ηχογραφήσεις μόλις το 2009 με ολοκληρωμένο album, το Vals των Ελαφιών, και ένα -ακόμη ακυκλοφόρητο- single to 2014 που ωστόσο παίχτηκε στα ραδιόφωνα, “I wanna go dancing”, που άνοιξε ακόμη πιο πολύ τη μουσική και αισθητική βεντάλια που όπως πάντα, είναι άλλωτε βελούδινη και φωτεινή και άλλωτε περιθωριακή και σκισμένη.

 

Δισκογραφία:

Hey Mister Όμορφε 1996

Βασιληάς (single) 1999

Monte Carlo (single) 1999

Casanova 1999

Love Me (single) 2004

To vals των ελαφιών 2009

I wanna go dancing ( single) 2014

 

Xaxakes

Γιάννης Νάστας ( φωνή , κιθάρα )

Ντόμινι Λυμπέρη ( πιάνο )

Paolo D’ Andrea  ( μπάσο )

Τάσος Οικονόμου ( τύμπανα )

Τάσος Κορκόβελος ( Keyboards )

Δέσποινα Σταματέρη ( βιολί )

Νικολέτα Ξούρη ( βιολί )

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Οι De Facto με τον Γιώργο Οικονόμου live στο club του Μύλου
Οι De Facto και ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφουν στo club του Μύλου την ...
Edith Piaf: Το σπουργίτι, από την ομάδα Acta Est στο club του Μύλου
Η εταιρεία θεάτρου ACTA EST για δέκατη χρονιά παρουσιάζει το έργο Edith Piaf : To ...
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ζωντανά στο Μύλος Club
Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, το club του Μύλου υποδέχεται ζωντανά τον ...
Toy & Five Star Hotel live στο Μύλος Club
Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα κιθαριστικά σχήματα της Μεγάλης Βρετανίας, ...
Hot Club de Grèce live στο Faust
Οι Hot Club de Grèce θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust, την Κυριακή 19 Απριλίου ...
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες live στο Club του Μύλου
Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 ο Νίκος Πορτοκάλογλου "δίνει ρεύμα" και με τις ...
Η Sadahzinia live στο Club του Μύλου
Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, η Sadahzinia των Active Member θα εμφανιστεί στο club του ...
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δύο συναυλίες στο Club του Μύλου
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στο Club του Μύλου με μια ...
Mr. Highway Band live στο Club του Μύλου
Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 το Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται ...