Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 16C°,
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Πάντα όταν κάνω κάτι, το κάνω με την ψυχή μου»
Έχει μείνει ποτέ σε μια δουλειά ο Σωτήρης Καλυβάτσης μόνο και μόνο για ...
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έφτιαξα ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, γίνεται κατάσχεση και το παίρνω πίσω»
Έβγαλε ποτέ χρήματα από τη δουλειά του ο Σωτήρης Καλυβάτσης; ...
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Επιθυμώ να κάνω παιδιά, όμως αισθάνομαι ακόμη μικρός»
Βρίσκει χρόνο για την προσωπική του ζωή ο Σωτήρης Καλυβάτσης; ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Το θεατρικό το προσαρμόζω σε ότι δουλειά και να κάνω»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Το θεατρικό το προσαρμόζω σε ότι δουλειά και να κάνω»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για το χιούμορ και πόσο τον βοήθησε στη ζωή της μέχρι σήμερα.

Βρίσκεσαι στον καλλιτεχνικό χώρο σχεδόν 20 χρόνια, με μια επιτυχημένη πορεία. Πώς γίνεται να λες ότι δεν είσαι της καριέρας;
«Πολλοί μου λένε: "Είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης", με γνώρισαν μέσα από την τηλεόραση, δεν κάνω μόνο αυτό. Δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση ή ντε και καλά στο θέατρο. Μου αρέσει να προσφέρω αυτά που μπορώ. Μπορεί να με βρεις να δουλεύω μετά από ένα χρόνο σε ένα άλλο τομέα που να μην έχει να κάνει να με αυτά. Δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε εδώ για πάντα».


Στην πραγματικότητα, αυτό που λες, είναι εύκολο να γίνει για ένα καλλιτέχνη;
«Άμα χρειαστεί. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω βρεθεί χωρίς δουλειά. Τα κάνω όλα καλλιτεχνικά, από μικρός ό,τι κι αν είναι αυτό. Με έχουν διώξει από δουλειά, καλοκαιρινή, στην Κρήτη, που είχα πάει να δουλέψω σερβιτόρος. Είχε πολλούς ξένους και με ρώτησε το αφεντικό αν μιλούσα αγγλικά. Στο μεσοδιάστημα με είχε γνωρίσει ο μάγειρας, ο οποίος μόλις άκουσε ότι θα φύγω και δεν θα δουλέψω εκεί με πήρε βοηθό του. "Αν είναι να διώξεις το Σωτήρη τον θέλω εγώ" , είπε στο αφεντικό. Οπότε βρέθηκα βοηθός μάγειρα. Κάποια στιγμή ήρθε το αφεντικό και μου είπε "Σωτήρη, πρέπει να φύγεις από το μαγαζί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, δουλεύεις με τόσο κέφι αλλά..."».


Τι είχε συμβεί;
«Το πρωί σηκωνόμουν κι έκανα προετοιμασία για το μαγαζί. Έκοβα 200 σαλάτες, καρότα, καθάριζα πατάτες, τηγάνιζα, έκανα όλες τις δουλειές που ήταν να κάνω... και μου είπε "Από τότε που ήρθες έχουν σταματήσει να δουλεύουν οι υπόλοιποι. Σταματάνε και παρακολουθούν εσένα" . Έκανα σόου, τι να κάνω; Οι κυρίες από την λάντζα καθόντουσαν και με παρακολουθούσαν. Το θεατρικό το είχα έτσι κι αλλιώς. Το προσαρμόζω παντού. Επιβιώνω χρησιμοποιώντας αυτά που μου είχε κάνει δώρο η φύση, ο Θεός, οι γονείς, το σύμπαν».
Πηγή: Τηλεόραση


Πηγή : http://www.gossip-tv.gr/