Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 18C°,
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Ποιες τροφές είναι επικίνδυνες στην εγκυμοσύνη
Οι διατροφικές συνήθειες της μητέρας πριν και κατά την διάρκεια της ...
Ποια είναι τα εσώρουχα που τρελαίνουν τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό τους
Μιλήσαμε με πολλούς άνδρες και σύμφωνα με το ζώδιο τους, μας απάντησαν ...
Ποιός είναι ο βασιλιάς τσιγκούνης του ζωδιακού κύκλου;
Πως διαχειρίζονται άραγε τα ζώδια τα οικονομικά τους; Ποια ελέγχουν το ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Δείτε ποια γυναίκα είναι η καλύτερη μητέρα συμφωνα με το ζώδιο της

Δείτε ποια γυναίκα είναι η καλύτερη μητέρα συμφωνα με το ζώδιο της

Όπως είναι λογικό καμία μητέρα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καλή ή κακή ανάλογα με το ζώδιο της.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά των ζωδίων που μπορούν να προσδιορίσουν τη σχέση μητέρας και παιδιού ή -εάν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα παιδιά- να προβλέψουν τί είδους μαμά θα γίνετε:

Κριός
Είναι το ζώδιο που επιθυμεί τη δημιουργία μιας τεράστιας οικογένειας. Η μητέρα Κριός διαθέτει απεριόριστη ενέργεια, λόγω του στοιχείου της φωτιάς, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Ο Κριός είναι επίσης το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, γεγονός που τον κάνει να διαθέτει ηγετικά ένστικτα. Η μαμά Κριός θα φροντίσει ώστε τα παιδιά της να είναι υπάκουα, όμως συγχρόνως τους δίνει τη δυνατότητα να σταθούν στα δικά τους πόδια.

Ταύρος
Σταθερή και αποφασιστική η μητέρα Ταύρος μπορεί να εξασφαλίσει ένα ασφαλές σπίτι στα παιδιά της, ενώ τα ενθαρρύνει επίσης να βγουν έξω και να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης. Οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι ο τρόπος ζωής της μητέρας Ταύρου. Ενθαρρύνει τα παιδιά της να παραμείνουν συγκεντρωμένα σε ένα στόχο κάθε φορά και είναι σε θέση να συζητήσει μαζί τους για τις δυσκολίες της ζωής.

Δίδυμοι
Οι μητέρες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων έχουν καλά ενημερωμένα παιδιά, αφού οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, κατεξοχήν πλανήτη των πληροφοριών. Είναι βέβαιο ότι η μητέρα Δίδυμος ξεκινάει ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά των Διδύμων είναι αρκετά ομιλητικά. Επιπλέον, η μαμά Δίδυμος είναι σε θέση να κατανοήσει τις πιέσεις που δέχονται τα παιδιά της σε κάθε ηλικία.

Καρκίνος
Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σπίτι για την μητέρα Καρκίνο. Προτεραιότητά της είναι να εξασφαλίσει τη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος για τα παιδιά της και τη δική της συναισθηματική ευαισθησία. Είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι της κουζίνας και να βοηθήσει τα παιδιά της να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, ενώ συγχρόνως θα μαγειρεύει το αγαπημένο τους φαγητό!

Λέων
Είναι η πιο cool μαμά του ζωδιακού κύκλου, αφού ο Λέων θεωρείται το πιο παιχνιδιάρικο από τα υπόλοιπα ζώδια. Αγαπάει την περιπέτεια, γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορεί να οργανώσει τα καλύτερα παιδικά πάρτι γενεθλίων. Επειδή ο Λέων είναι γενικά ένα γενναιόδωρο ζώδιο, τα παιδιά του ίσως να αισθάνονται ότι αποτελούν το κέντρο του σύμπαντος όπως ακριβώς και η μητέρα τους.

Παρθένος
Η μητέρα Παρθένος διαθέτει εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες που της επιτρέπουν να ρυθμίζει το πρόγραμμα των παιδιών της, να αναγνωρίζει τις ανάγκες τους, να εξασφαλίζει ποιοτικό χρόνο για όλα τα μέλη της οικογένειας και συγχρόνως να φροντίζει ώστε το σπίτι της να είναι πάντα εξαιρετικά καθαρό. Η μαμά Παρθένος αγαπά να προσφέρει τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε τα παιδιά της να γνωρίζουν ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω της για υποστήριξη είτε σε σχολικά είτε σε προσωπικά ζητήματα.

shutterstock_7256995

Ζυγός
Η μητέρα Ζυγός έχει περάσει τη ζωή της προσπαθώντας να πετύχει μια ισορροπία, έτσι ώστε να φέρει τα μωρά της σε ένα σπίτι όπου επικρατεί η απόλυτη συνοχή και αρμονία. Επειδή έχει ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης, ποτέ δεν θα είναι υπερβολικά επιθετική ή θα επιβάλλει τιμωρίες. Αντιθέτως, προτεραιότητά της είναι να διδάξει στα παιδιά της πώς να μοιράζονται, να κάνουν το σωστό και να είναι καλοί φίλοι.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι τρομακτικά διαισθητικό ζώδιο, επομένως οι μητέρες Σκορπιοί είναι πάντα σε θέση να καταλάβουν τί δεν πάει καλά με το παιδί τους. Και αυτές οι μητέρες δεν θα διστάσουν να συζητήσουν σοβαρά θέματα με τα παιδιά τους, επειδή οι Σκορπιοί αγαπούν το βάθος και το μυστήριο. Η μητέρα Σκορπιός υπερβάλλει ως προς το αίσθημα της πίστης και της προστασίας όταν πρόκειται για εκείνους που αγαπά.

Τοξότης
Πρόκειται για τις πιο διασκεδαστικές μητέρες του ζωδιακού κύκλου, επειδή δεν ξεχνούν ότι η παιδική ηλικία είναι σύντομη και ότι οι μεγαλύτερες ανησυχίες θα μας συντροφεύουν μελλοντικά. Η μητέρα Τοξότης είναι παρορμητική και δεν θα προκαλούσε έκπληξη να στραφεί προς τα παιδιά της και να τα ρωτήσει εάν προτιμούν να πάνε στο σχολείο ή να περάσουν τη μέρα τους στην παραλία! Παραμένει αισιόδοξη και ενθαρρύνει τα παιδιά της να προβάλλουν τα θετικά στοιχεία του εαυτού τους.

Αιγόκερως
Η μητέρα Αιγόκερως αποτελεί το λαμπρό παράδειγμα της εργαζόμενης μητέρας. Προτιμάει να επιστρέψει στην εργασία της αμέσως μετά τον τοκετό, παρά να αφιερώσει όλο το χρόνο της στη μητρότητα. Η μητέρα Αιγόκερως υπενθυμίζει συνεχώς στα παιδιά της να προκαλούν τους εαυτούς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, ώστε να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Υδροχόος
Η μητέρα Υδροχόος πάει αντίθετα προς το «ρεύμα» της εποχής της. Για το λόγο αυτό, θα προτιμούσε να διδάξει τα παιδιά της στο σπίτι παρά να τα στείλει στο σχολείο. Έχοντας έντονο το αίσθημα του ανθρωπισμού, θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και έπειτα θα τα προτρέψει να σκεφτούν τον εαυτό τους στη θέση τους.

Ιχθύς
Η μητέρα Ιχθύς είναι σίγουρο ότι θα καλλιεργήσει την καλλιτεχνική φλέβα των παιδιών. Γοητεύεται από τους τρόπους που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να εκφραστούν και τα ενθαρρύνει να ανοιχτούν περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ιχθύες είναι τα πιο ονειροπόλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η μητέρα Ιχθύς, λοιπόν, θα φροντίσει ώστε να απολαύσει κάθε στιγμή του μαγικού ταξιδιού της μητρότητας.

 

 

http://www.infokids.gr/


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Είναι απλά συγκινητική: Η φωτογραφία της Doutzen Kroes με το μωρό της που θα λατρέψετε
Μπορεί ακόμη να μην έχουμε βιώσει τη χαρά της μητρότητας, αλλά ως ...
Πες μου το ζώδιο του φίλου σου να σου πω ποιός είναι!
    Πες μου τον φίλο σου να σου πω τι ζώδιο είσαι! Όπως και στον έρωτα, ...
Έρευνα: Ποια είναι η καλύτερη μέρα για σεξ;
Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για σεξ, σύμφωνα με μελέτη που ...
Τι γνώμη έχουν οι άντρες για μια γυναίκα σύμφωνα με το ζώδιο;
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ «Γουστάρω τις Κριαρίνες, είναι αποφασιστικές και ...
Οι ερωτικές φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου
Γυναίκες του Ζωδιακού, φαντασιωθείτε! Κάθε ζώδιο έχει την αγαπημένη ...
Ζώδια και Σεξ: Απόλυτος οδηγός Α
Πώς το κάνουν καλέ τα ζώδια; Τι τρέλες κάνει στο κρεβάτι κάθε ζώδιο; Πώς ...
Ποια πασίγνωστη ηθοποιός πίστευε ότι δε θα γίνει ποτέ μητέρα κι είναι έγκυος; (εικόνες)
Πολλές γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να κάνουν παιδί, απελπίζονται και ...
«Χρόνια Πολλά μανούλα»! Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι τη Γιορτή της Μητέρας (εικόνες)
Η μαμά κάθε παιδιού είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος που έχει σε αυτήν τη ...
Ποια είναι η Μητέρα της ζωής μας;
Ετοιμη να αναδείξει τη «Μητέρα της ζωής μας» είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η ...