Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 11C°,
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/7 έως και 24/7;
Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/7 έως και 24/7;  ΚΡΙΟΣ Δεν ...
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/7 έως και 10/7;
ΚΡΙΟΣ Γίνονται πολλά γεγονότα στα οποία πιθανόν να μην μπορείς να ...
Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά σου από 11 έως 15 Μαΐου;
ΚΡΙΟΣ Έχεις περισσότερες ευαισθησίες από ποτέ αλλά το καλό είναι ότι ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

 ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις κάποιες αναλαμπές που σου δημιουργούν κέφι, χαρά και δυναμικότητα και θέλεις να παίρνεις και να δίνεις. Το άτομο που είναι μαζί σου πιθανόν να είναι Λιοντάρι και με τον δικό του τρόπο σου δείχνει πως νιώθει. Ο σχεδιασμός μιας μελλοντικής συμβίωσης μπορεί να έχει δυσκολίες και ίσως ανατροπές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις τις δυσκολίες της Πανσελήνου που συνοδεύεται από Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου όμως μέσα από αυτές τις αλλαγές και τις εξελίξεις θα καταλήξεις τελικά στον σωστό δρόμο παρά τις πολλές και κοπιαστικές διαδρομές. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι πρέπει να αντιληφθείς τις ανάγκες του άλλου ατόμου που είστε μαζί γιατί έτσι θα έρθεις τελικά πιο κοντά του. Ο Ταύρος ίσως να έχει σταματήσει να σε βομβαρδίζει με γράμματα και με μηνύματα, όμως δεν θα είναι για πολύ γιατί όλο και κάπου θα εμφανιστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μαζί με την Αφροδίτη μπαίνει και ο Άρης στο ζώδιό σου από την 31/3 και θα βοηθήσεις= την εικόνα σου γιατί θα έχεις τέτοια ενέργεια η οποία δεν θα είναι εύκολο να την σταματήσεις. Κυρίως η ερωτική σου ικανότητα θα είναι πολύ έντονη γιατί θα καταλαβαίνεις πλέον τι ακριβώς θέλει το άλλο το άτομο από εσένα και όχι μόνο αλλά και ότι μπορεί να κατακτήσεις ακόμα και το πιο δύσκολο πρόσωπο. Θα νιώσεις τον ερωτικό μαγνητισμό μέσα σου και από εκεί και πέρα όλα θα απελευθερωθούν και θα δουλέψουν για σένα. Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις τον γάμο ή την μακροχρόνια σχέση σου δίνει μια σκιά απολυτότητας η οποία ίσως να μη βοηθά να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα. Με τον Ζυγό μπορεί να κάνετε ξαφνικά κάποιες συζητήσεις και δεν θα περιμένεις με τίποτα αυτό που θα σου αποκαλύψει γι' αυτό προσπάθησε να μην σοκαριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Δουλεύεις πολύ για την προσωπική σου σχέση και αυτό είναι που σε βάζει να ξεχάσεις τις δυναμικές σου συμπεριφορές και συμβιβάζεσαι με κάποιες τακτικές γιατί δεν θέλεις να τη χαλάσεις. Αν τελικά σε ενδιαφέρει και πάλι ο Σκορπιός και φοβάσαι να το παραδεχτείς πιθανόν να βάλεις κάποια άλλα άτομα να μάθεις για το πώς σε βλέπει ή αν σε έχει αναφέρει καθόλου. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η και να αφεθείς στα χέρια της τύχης. Η ευστροφία και η αποκαλυπτικότητα των λόγων σου θα είναι πολύ δυνατή. Με τον Ζυγό θα αναγκαστείτε να πείτε τα πράγματα όπως είναι και να καταλήξετε τελικά να είστε φίλοι και τίποτε παραπάνω.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Όσο πατάς γερά στα πόδια σου και αναζητάς τον έρωτα μέσα από τις αισθήσεις, θα βιώσεις όμορφες εμπειρίες και κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό ο οποίος κινείται πολύ φιλικά προς εσένα. Όμως επειδή θα υπάρξει μια κοινή θεώρηση απόψεων δεν θα φοβηθείς να δηλώσεις τι θέλεις και τι ακριβώς επιθυμείς από το συγκεκριμένο άτομο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα ξεκολλήσεις από μια σχέση η οποία ήταν για σένα ένα παροδικό σύννεφο αλλά βροχερό και με πολλές αστραπές. Τώρα πλέον σταματάς ό,τι σε φθείρει και απελευθερώνεσαι γιατί έχεις ανάγκη από κατανόηση και συναίσθημα και όχι ένα αρχηγό που θα σου λέει τι θα κάνεις ή ένα άτομο που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις και μόνιμα παλαντζάρει αν θέλει εσένα ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

leo

Ενεργοποιείσαι πολύ έντονα στις 30.3 και θα κάνεις τόσο δυναμικά βήματα που και εσύ δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Στον έρωτα φοβάσαι να δείξεις αυτά που νιώθεις ή πιστεύεις για το άλλο άτομο κι ενώ ρισκάρεις για πολλά πράγματα εκεί δεν το κάνεις και περιμένεις να σου κτυπήσει το άλλο άτομο την πόρτα γιατί θέλεις να έχεις ανταπόκριση και μάλιστα μεγαλειώδη από την πλευρά του. Αν είσαι γεννημένος/η στις 5.8 θα εμφανιστεί ένας Υδροχόος από το παρελθόν σου και εκεί που είχες θάψει τα συναισθήματα σου για αυτόν λόγω του μεγάλου πόνου, τώρα θα δεχτείς να βρεθείτε και πάλι μαζί για να εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι συνέβη. Ο Ταύρος είναι πολύ αισθησιακός για τα γούστα σου αλλά ίσως να σε τραβάει υπερβολικά στην δεδομένη φάση, κυρίως αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η αύρα σου είναι πολύ ιδιαίτερη γιατί ξεχωρίζεις πλέον το καλό από το κακό που εισπράττεις μέσα στην σχέση σου για αυτό δεν κρατάς κάτι που δε σε ωφελεί. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα πετύχεις να αναπτύξετε μεταξύ σας μια πολύ καλή και δημιουργική επαφή. Όταν απομακρύνεσαι από ένα Κριό, εκείνος αποφασίζει να σε κυνηγήσει και ο προβληματισμός σου τώρα είναι αν θα γυρίσεις ή θα τραβήξεις πίσω σου μια γραμμή και να ξεχάσεις ακόμα και το όνομά του. Αν είσαι με Ιχθύ θα βιώσεις κάποιες έντονες μεταφυσικές και συναισθηματικές εμπειρίες και μπορεί να νιώσεις ότι έχεις ανακαλύψει το άλλο σου μισό. Πάντως όσο ταξιδεύεις με το άτομο που είστε μαζί τόσο δένει η σχέση σας.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/72102-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz3VrqCyb5i


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν τα ζώδια
Τα ζώδια και η ερωτική απογοήτευση Ο έρωτας δεν έχει μόνο τα καλά του, ...
3 πράγματα που εκνευρίζουν τα ζώδια!
3 πράγματα που είναι καλό να αποφύγεις για να μην τσακωθείς μαζί τους ...
Αυτά είναι τα ερωτικά παιχνίδια που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή
Τα sexy games αν αποφασίσετε να τα εντάξετε στην ερωτική σας ζωή είναι ...
Μικρά μυστικά για να σε θέλει το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!
Τι «φτιάχνει» ερωτικά τα ζώδια! Όχι, δεν θα μιλήσουμε για σεξουαλικά ...
Πολύ ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια !
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Η Αφροδίτη στα ζώδια και πως επηρεάζει τα ερωτικά μας.
Ανακαλύψτε τα μυστικά της αγάπης και του έρωτα: Βρείτε το ζώδιο που ...
Όλα τα ζώδια έχουν βίτσια στο σεξ
Επειδή τα ζώδια έχουν πολύ, πάρα πολύ ενδιαφέρον στα σεξουαλικά και ...
Μια ματιά στα ΕΡΩΤΙΚΑ του AΠΡΙΛΙΟΥ για όλα τα ΖΩΔΙΑ.... απο τον Μάνο Μηκίδη
H έκλειψη της 4ης Απριλίου πλησιάζει και έρχεται να ''επιβαρύνει'' τα ...
Ξεκινάει ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!
 ΚΡΙΟΣ Αναβαθμίζεις την ερωτική σου ζωή και το κάνεις με έναν τρόπο ...