Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 8C°,
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Με ποια ζώδια δεν ταιριάζεις ..λόγω τετραγώνου!
      ΚΡΙΟΣ Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι τα δυο ζώδια που ...
Τι λένε οι άντρες, μετά το sex; Δες το ζώδιο τους!
Τι κάνουν τα… “κουρασμένα παλικάρια” μας, μετά το sex; Σε ποια ζώδια ...
Ζώδια και Σεξ: Απόλυτος οδηγός Α
Πώς το κάνουν καλέ τα ζώδια; Τι τρέλες κάνει στο κρεβάτι κάθε ζώδιο; Πώς ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ποιά ζώδια τείνουν να κάνουν τα πιο άγρια εγκλήματα;

Ποιά ζώδια τείνουν να κάνουν τα πιο άγρια εγκλήματα;

Αναλύοντας το ιστορικό συλληφθέντων με το ζώδιο τους, κατέληξαν στο ότι οι γλυκείς κατά τα αλλά Καρκίνοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες από όλα τα ζώδια, ενώ στον συγκεκριμένο αστερισμό ανήκουν οι πλέον αιμοσταγείς κατά συρροή δολοφόνοι. Τους ακολουθούν κατά πόδας, οι Ταύροι. Τρίτοι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι οι Τοξότες και τέταρτοι οι Κριοί, ενώ ακολουθούν κατά φθίνουσα σειρά Αιγόκερως, Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και Δίδυμοι. Οι τελευταίοι στη λίστα, οι Δίδυμοι, δεν κάνουν πράξεις που σχετίζονται με βία, αλλά κυρίως με απάτες και κομπίνες. 

Το ζώδιο ενός ατόμου σχετίζεται άμεσα με το είδος του εγκλήματος που είναι πιθανό να διαπράξει, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ειδικών.


Ζώδια της Φωτιάς (Τοξότης, Κριός και Λέων): Από τα τρία, ο Τοξότης έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγκληματιών και είναι ο πιο δύσκολος να συλληφθεί. Οι Τοξότες είναι απατεώνες και κλέφτες, ωστόσο σπάνια βλάπτουν το θύμα τους εκτός κι αν κινδυνεύει η δική τους ζωή. Ο Κριός είναι συνήθως ο πιο βαριά οπλισμένος, και προσλαμβάνεται για να κάνει εγκλήματα. Στην πραγματικότητα, πιο επικίνδυνος είναι ο Λέων. Άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση κι έτσι δεν ασχολούνται με μικροαδικήματα και ψιλό - απάτες.

Ζώδια του Αέρα (Ζυγός, Δίδυμοι και Υδροχόος): Οι Ζυγοί σου λέει κοτζάμ FBI, έχουν το πιο βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και είναι συνήθως οπλισμένοι, πολύ επικίνδυνοι και βουτηγμένοι στη διαφθορά. Από την άλλη οι Δίδυμοι, το δικό μας ζωδιάκι, να εμάς, εδώ που γραφούμε, δεν είναι επικίνδυνοι και συνδέονται συνήθως με οικονομικές απάτες και αναίμακτες κλοπές! Ε ναι, διότι για κωμωδίες είμαστε για CSI Νέα Υόρκη και Μαιάμι δε μας λες. Οι Υδροχόοι, πάλι, διαπράττουν εγκλήματα για εκδίκηση. Είναι χάκερ και ειδικεύονται στην εξαπάτηση!

Ζώδια της Γης (Αιγόκερως, Παρθένος και Ταύρος): Στην κατηγορία αυτή οι εγκληματίες συλλαμβάνονται σχεδόν κατά κανόνα. Ο Ταύρος ο πιο ευέξαπτος και γι' αυτό επικίνδυνος, ο Παρθένος αγαπά τα όπλα και τον βαρύ οπλισμό, ενώ το ποινικό μητρώο ενός Αιγόκερου είναι ποικίλο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τα εγκλήματα. Οι Ταύροι συνήθως εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σπανίως έχουν συνεργούς. Οι Παρθένοι είναι συνήθως διαρρήκτες ή χάκερ, ενώ οι Αιγόκεροι ως επί το πλείστον συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς): Οι Καρκίνοι έχουν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία εγκληματιών μεταξύ όλων των ζωδίων και είναι επίσης πολύ βίαιοι. Ως επί το πλείστον είναι δολοφόνοι πάθους και κατά συρροήν. Σκοτώνουν σχεδόν κατά κανόνα και αφήνουν κάποια διακριτικά σημάδια στο σώμα των θυμάτων τους για να υπογράψουν το έγκλημά τους. Σκορπιός και οι Ιχθύς είναι επίσης αρκετά ευέξαπτοι. Οι Σκορπιοί αναδείχθηκαν το πιο σαδιστικό και δολοφονικό ζώδιο, ενώ οι Ιχθύες εμπλέκονται ως επί το πλείστον σε εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά.


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Ποια ζώδια κάνουν.... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ σχέσεις;;;
Κι εδώ, για άλλη μια φορά, τα άστρα έρχονται για να σε βοηθήσουν όσο ...
Με ποιο τρόπο εκφράζουν τη ζήλεια τους τα 12 ζώδια!Ποια αδιαφορούν και ποια κάνουν σκηνή;
Με ποιο τρόπο εκφράζουν τη ζήλεια τους τα 12 ζώδια Υπάρχουν κάποια ...
Ποια ζώδια στα δύσκολα θα κάνουν πως δεν σε ξέρουν;
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ .......
“Οσο τον φτύνεις, τοσο κολλάει!” : Σε ποιά ζώδια πιάνει αυτο το κόλπο;
“Εξαφανίζεσαι” για να τον κάνεις να σε κυνηγήσει; Σε ποια ζώδια πιάνει ...
Ζώδια και χρήμα. Ποια η σχέση σου με τα λεφτά;
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΟΔΟΣ   Δευτέρα0604 2015 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ ...
Ζώδια για σπίτι!Ποια ζώδια δεν φοβούνται τη δέσμευση
Τα ζώδια και οι σοβαρές σχέσεις Μερικοί άνθρωποι δείχνουν να είναι ...
Ποια ζώδια κάνουν πιο ΚΑΥΤΟ σεξ και ποια είναι πιο...
Σεξ, φαντασία, φετίχ, απιστία, one night stands, έρωτας, πάθος, αγάπη... είναι όλα ...
Ποια ζώδια κάνουν καλό σεξ;;;
1. ΥδροχόοςΠειραματίζεται, θέλει να γνωρίζει νέες απολαύσεις. Συζητάει, ...
Τα μυστικά της ευτυχίας και ποιά ζώδια τα εφαρμόζουν καλύτερα.
Τα μυστικά της ευτυχίας και ποιά ζώδια τα εφαρμόζουν καλύτερα. Η ...