Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 13C°,
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας!
ΚΡΙΟΣ Ελεύθερος/η: Μετά τις απανωτές εντάσεις των προηγούμενων ημερών ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Μάθε τι θα συμβεί!
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Να είσαι προσεκτικός/η σήμερα στο τι θα κάνεις κι ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Δες τι θα συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Μέχρι το βραδάκι το έντονο ερωτικό στοιχείο στην ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Το ερωτικό ωροσκόπιο - Δες τι θα συμβεί

Το ερωτικό ωροσκόπιο -  Δες τι θα συμβεί

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη να έχει περάσει ήδη στον πύρινο Τοξότη γι' αυτό θα χαλαρώσεις λίγο από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σου για τη ζωή επανέρχονται και ίσως σε οδηγήσουν στο να αποκτήσεις μια επικοινωνία με άτομο που καλόβλεπες εδώ και μέρες.
Σε σχέση: Το κλίμα στη σχέση σου ίσως δεν είναι χαλαρό και άνετο σήμερα αφού μια συζήτηση με το ταίρι σου έφερε θέματα στο προσκήνιο που είχαν ξανατεθεί, αλλά από το βράδυ και μετά θα βελτιωθεί αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να μπει στην ζωή σου και να σε ξεσηκώνει το κέφι κι η ζωντάνια του και είναι πολύ πιθανό να το συμπαθήσουν γνωστοί και συγγενείς σου. Εσένα πάντως θα σου κάνει καλό γιατί η εξωστρέφειά του θα σε «ξεκουμπώσει».
Σε σχέση: Αρκετά έχεις στενοχωρηθεί ή πιεστεί αυτές τις μέρες και σήμερα θέλεις να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις κι ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να έχει προκύψει. Το ταίρι σου θα βρει αρκετούς και ενδιαφέροντες τρόπους να αποσπάσει την προσοχή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα έχει περάσει στον 7ο οίκο σου και τουλάχιστον εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερα ίσως αυξήσει την πίεση που νιώθεις εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου εκεί. Γι' αυτό θα είσαι πιο συμμαζεμένος/η και θα φροντίσεις να κρατήσεις τα προσχήματα απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει για να μην δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις για το χαρακτήρα σου.
Σε σχέση: Το να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στον εαυτό σου και στην σχέση σου είναι πολύ πιθανό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν δε νοιαζόσουν, απλά είχες καταπιαστεί με πολλά και τώρα βλέπεις ότι πρέπει να ανακτήσεις τον έλεγχο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα ή ανάμεσα σε δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να διαλέξεις είναι πολύ πιθανό. Όμως ενώ άλλες φορές σε πείραζε και ανάγκαζες τον εαυτό σου να καταλήξει, τώρα μάλλον θα το δεις διασκεδαστικό όλο αυτό, ιδίως αν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση που δε θα βιαστείς καθόλου.
Σε σχέση: Υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σου για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα εργασιακό θέμα και πολύ πιθανό να υπονοηθεί ότι κάποιος από τους δύο δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά.

 

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Προσπαθούσες να εφαρμόσεις μια στρατηγική, να κάνεις ένα σχέδιο δράσης για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά μάλλον ο ενθουσιασμός θα σε προλάβει. Θα τα αφήσεις όλα κατά μέρος και θα πορευτείς με την ειλικρίνεια που σε διακατέχει γιατί θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πιο απλά και δεν έχει κανένα νόημα να τυραννιέσαι.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να βγείτε να ξεσκάσετε με το ταίρι σου, ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας δεν το περιλαμβάνει. Θα σας κάνει καλό να κυκλοφορήσετε και να δείτε κόσμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε θέλεις να ηρεμήσεις, ούτε και να περιμένεις την τύχη για να γίνουν πράγματα στα ερωτικά σου γι' αυτό και η δράση σου έχει αυξηθεί. Επειδή, δε, υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει, είναι πολύ πιθανό να ανάψεις εσύ το πράσινο φως και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες να το προσελκύσεις, αν δεις ότι δεν του είσαι αδιάφορος/η.
Σε σχέση: Ίσως αισθανθείς την ανάγκη σήμερα το βράδυ, να δεις και να επικοινωνήσεις με κάποια δικά σου άτομα και θα το προτείνεις στο ταίρι σου. Αν δεν δείξει πρόθυμο να σε συνοδεύσει, πολύ πιθανό να πας μόνος/η σου.



Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/71307-erotiko-oroskopio-12-3#ixzz3UAsnEB4S


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας! Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό τα ερωτικά σου;
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Μάθε τι θα συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Μια συναισθηματική φόρτιση και μεγαλύτερη διάθεση ...
To ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Μάθε τι θα σου συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Αν και τα τερτίπια του καιρού δε μας αφήνουν να ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;
ΚριόςΕλεύθερος/η: Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιό σου και ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας για δεσμευμένους και single!
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Το μυαλό σου δε λειτουργεί καθαρά σήμερα κι ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας: Σε σχέση ή... free δες τι θα συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Δεν θα κάτσεις στα αβγά σου σήμερα γιατί υπάρχει μια ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Τι θα συμβεί σε ελεύθερους και δεσμευμένους
 ΚΡΙΟΣ Ελεύθερος/η: Και το πάρτι στους ουρανούς, τουλάχιστον για σένα ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Μάθε τι θα σου συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Μια έξοδος με φίλους είναι πολύ πιθανή σήμερα καθώς ...
Ερωτικό ωροσκόπιο 3/9
Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr ...