Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 15C°,
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Οι προβλέψεις της Παρασκευής - Αν είσαι αισιόδοξος πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον καλύτερο δυνατό κόσμο.
Αν είσαι αισιόδοξος πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον καλύτερο δυνατό ...
Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Η ευτυχία δεν είναι κάτι ετοιμοπαράδοτο. Επέρχεται με τις πράξεις μας.
ΚΡΙΟΣ Γενικά: Μπορεί να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και πρέπει αναγκαστικά ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο

Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν μπορείς χωρίς καβγάδες και με συνοπτικές διαδικασίες να περάσεις καλά χωρίς να χάσεις το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου σε αντιπαλότητες με άλλα άτομα, καλώς. Αλλιώς να κάτσεις στα αβγά σου και να επικοινωνήσεις μόνο όταν είσαι σε καλή διάθεση.
Ερωτικά: Η επιθετική σου φύση μερικές φορές χρειάζεται συμμάζεμα και θα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους για να μπορέσεις να εξελίξεις μια κατάσταση και να μην δημιουργήσεις χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι συμμαχίες και κυρίως συνεργασίες με άτομα που είναι αρκετά εξελιγμένα για να μπορούν να καταλάβουν τα ταλέντα σου και την δυναμικότητά σου. Εσύ μπορεί να θέλεις να ηγηθείς μιας κατάστασης αλλά πιθανόν τώρα να πρέπει να υποχωρήσεις για να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα περάσεις σε μια φάση που αντί για επίθεση θα αρκεστείς στο να ησυχάσεις και -γιατί όχι;- να συμβιβαστείς με τα άτομα που είναι γύρω σου. Μπορεί να σου φαίνεται σαν αδυναμία ή ακόμα και κολακεία όταν καλοπιάνεις τον οποιοδήποτε που έρχεσαι σε επαφή. Αυτό που χρειάζεται να επιμεληθείς οπωσδήποτε είναι η εμφάνισή σου που πρέπει να είναι προσεγμένη.
Ερωτικά: Αν έχεις σκοπό να χαμηλώσεις τους τόνους και αντί να περάσεις στην αντεπίθεση, να συμβιβαστείς και να πάρεις εσύ τηλέφωνο ή να δώσεις τον στίγμα σου με τον Κριό, Ζυγό ή Τοξότη θα σε βοηθήσει να μην περάσεις σε απόλυτες λύσεις που τελικά δεν θα έχουν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και καλά κάνεις, αλλιώς θα χάσεις το στοιχείο της αυτοσυντήρησης και ίσως θεωρήσεις ότι πρέπει να κάνεις υπερβολές για να σε βοηθήσουν τα άλλα άτομα που αυτή την στιγμή τα χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μια απόφαση που μπορεί να είναι επιλογή για γνώση, θα σε δραστηριοποιήσει και θα σε βάλει να ασχοληθείς με πολλά και νέα πράγματα τα οποία θα σε αναβαθμίσουν. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις και μάλιστα γρήγορα είναι να πάρεις αποφάσεις γιατί μερικές φορές το συζητάς, το συζητάς και μετά το αφήνεις γιατί πέρασε ο χρόνος και εσύ είσαι ακόμα αναποφάσιστος/η.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να μην αφήσεις τα πράγματα φλου. Και μια απλή γνωριμία να έχεις κάνει θα είναι καλύτερα για σένα να πάρεις πρωτοβουλία να μιλήσεις για να έχεις εσύ το πάνω χέρι. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι υποψήφιοι για νέα γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οτιδήποτε κάνεις να έχεις την εν λευκώ έγκριση κάποιων συνεργατών γιατί πιστεύεις ότι για να πετύχεις θα πρέπει να σπρώξουν και άλλα άτομα με τα οποία θα τα έχεις καλά. Πάντως αν έχεις κάτι στο μυαλό σου και είναι μπερδεμένο καλό θα ήταν να το συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι συμβιβασμό και αυτό είναι κάτι που σου είναι πολύ δύσκολο γιατί τα παίρνεις όλα μονοκόμματα και συναισθηματικά, οπότε χάνεις εκείνη την ευελιξία και την εξυπνάδα που μπορεί να προέρχεται από την επικοινωνία. Η σχέση σου με την μόδα είναι σε καλή φάση γιατί θα αλλάξεις γκαρνταρόμπα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να σου επιβάλλεται κανένας και κυρίως να σου λέει τι πρέπει να κάνεις αλλά στην προκειμένη φάση θα πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να μην βρεθείς στο τέλος ηττημένος/η. Κυρίως με τον Ζυγό χρειάζεται να το κατευθύνεις το θέμα πολύ ήπια.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι στην φάση που θα πρέπει να συνεργαστείς οπότε αναγκαστικά θα συμβιβαστείς και θα κόψεις τα περί αρχηγίας γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τις κατευθυντήριες γραμμές σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αίσθηση της αρμονίας θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες εικόνες ή συζητήσεις που πιθανόν να σε είχαν ενοχλήσει γιατί θα επανακτήσεις τις σωστές ισορροπίες ακόμα και σε σχέση με κάποια συγγενικά πρόσωπα. Αν σου αρέσει η τέχνη μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσεις μια μουσική εκδήλωση ή ένα ωραίο θεατρικό έργο.
Ερωτικά: Όσο πιο πολύ έχεις διάθεση να είσαι ζεστός/η, τόσο πιο εύκολα θα ανακτήσεις την σχέση σου και στην φάση αυτή μπορεί και να την εξελίξεις. Με τον Ιχθύ γίνονται προσπάθειες για να τα βρείτε και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εκτίμηση πάνω σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την αξία όσων διαπραγματεύεσαι μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ατόμων που συνεργάζεσαι. Εκεί είναι που κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα, για αυτό πρόσεξε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναβαθμίζεις τον χώρο σου και θα ψάξεις ακόμα και σε παλαιοπωλεία να αγοράσεις κάποια ωραία αντικείμενα συγκεκριμένης τεχνοτροπίας. Το θέμα της τέχνης επανέρχεται σε σένα γιατί μέσα από αυτό νιώθεις πολύ καλά, κυρίως αν έχεις στο σπίτι σου αντικείμενα που σου αρέσουν.
Ερωτικά: Προσπαθείς να συμβιβάσεις κάποιες αρχές μέσα σου για να είσαι καλά με τον Κριό, ο οποίος σου βγάζει ένα άλλο πολύ δυναμικό εαυτό και όχι μόνο. Μπορεί να σου βγάλει μια έντονη σεξουαλικότητα η οποία ίσως και να σε τρομάξει. Επειδή είναι πιθανό να μην περνάς καλά αυτό το διάστημα γιατί έχεις μοναξιές, φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου για να γνωριστείς με κάποιο καινούργιο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι αν έχεις καλούς συνεργάτες γύρω σου μόνο τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου αλλά πιθανόν να υπερβάλλεις για αυτό κράτησε και κάτι για σένα.

 


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/71097-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-7-3#ixzz3Th7c3kfh


Πηγή : http://www.boro.gr/
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Οι προβλέψεις της Τρίτης - Όταν είσαι απασχολημένος ψάχνοντας για το τέλειο άτομο, πιθανόν να χάσεις το ατελές άτομο που θα μπορούσε να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένο.
Όταν είσαι απασχολημένος/η ψάχνοντας για το τέλειο άτομο, πιθανόν να ...
Οι προβλέψεις της Παρασκευής - Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που κάνει όμορφο τον κόσμο σου.
Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που ...
Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Αν πάρεις απόφαση να αφήσεις πίσω σου άχρηστα πράγματα, τότε θα δεις την επιτυχία να έρχεται μπροστά σου.
ΚΡΙΟΣ Γενικά: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει ...
6 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ΠΟΤΕ στο σεξ!
Όταν είσαι στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, το τελευταίο πράγμα που θες ...
Οι προβλέψεις της Δευτέρας - Στην ζωή δεν εισπράττεις αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που είσαι.
Στην ζωή δεν εισπράττεις αυτό που θέλεις, αλλά αυτό που ...
Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Η αισιοδοξία είναι μια τρέλα που θέλει να βλέπουμε το κάθε τι σωστό και όταν ακόμα είναι λάθος
ΚΡΙΟΣ Γενικά: H έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά ...
Είσαι η Kim και… δεν είσαι καλά! Η νέα (ξανά) αλλαγή στα μαλλιά της μας έκανε να απορούμε!
Από ό, τι φαίνεται, απώτερος σκοπός της σταρ είναι να μείνει... καραφλή! ...
Οι προβλέψεις της Τετάρτης - Αν δεν σπάσεις το εγώ, πώς θα έρθει ο Θεός;
ΚριόςΘα έχεις πολλές επαφές και συζητήσεις αλλά πιθανόν να μην ...
Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Δυσκολεύουν οι σχέσεις όταν το Εγώ στέκεται πάνω από το Εσύ
ΚΡΙΟΣ Γενικά: Ξεκινάς την ημέρα σου με πολύ ενέργεια. Μπορεί να μην ...