Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 14C°,
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Ζώδια και χρήμα. Ποια η σχέση σου με τα λεφτά;
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΟΔΟΣ   Δευτέρα0604 2015 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ ...
Τα ζώδια και οι κρυφές ερωτικές τους προτιμήσεις
Τι εξιτάρει περισσότερο τα ζώδια στο σεξ; Μπορείτε να προσφέρετε την ...
Ζώδια και ξελόγιασμα!
Πώς μπορείς να ρίξεις έναν Ζυγό; Τι θα κάνει έναν Σκορπιό να ξετρελαθεί ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ζώδια και ερεθισμός

Ποιο είναι το σημείο που ανάβει τα λαμπάκια για το κάθε ζώδιο; Πού είναι η κρυφή έδρα της λίμπιντο, που απογειώνει ερωτικά τηνεπιθυμία και την απόλαυση; Κάθε ζώδιο έχει και άλλο κουμπί, εννοείται. Υπάρχουν τα αυτονόητα, ο Κριός για παράδειγμα έχει τεράστια ερωτική φλόγα στο κεφάλι του, ερεθίζεται με τα χάδια στο κεφάλι. Αυτό είναι το αυτονόητο. Υπάρχουν όμως και κρυφά σημεία, που ούτε τα φαντάζεσαι! Είναι τα σημεία της Απόκρυφης Αστρολογίας, που βοηθούν τον άνθρωπο να επικοινωνήσει με την πιο εσωτερική του ερωτική πλευρά. Είναι τα σημεία που έχει την έδρα του όχι μόνον ο ερωτισμός, αλλά και το υποσυνείδητο, το Μαύρο Φεγγάρι του κάθε ζωδίου. Ακολούθησέ μας για να τα μάθεις!

Κριός

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Κριού είναι στην γενετήσια περιοχή, όχι στο κεφάλι. Στην κορυφή ακριβώς της αντρικής ανατομίας και στην κορυφή ακριβώς τη γυναικείας, είναι το σημείο που απογειώνει τον Κριό! Όλα τα άλλα είναι απλώς παιχνίδια. Η μεγάλη δύναμη του Κριού βρίσκεται στην αστείρευτη σεξουαλική δύναμη της γονιμότητας. Άρα και ακριβώς στην γενετήσια περιοχή. Το Κριάρι έχει συκοφαντηθεί ως «σκοτεινό» ζώδιο, ακριβώς επειδή η δύναμή του βρίσκεται στο πιο απόκρυφο σημείο του σώματος.

Ταύρος

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Ταύρου είναι ακριβώς κάτω από τον φαλλό για τους άντρες και στο περίνεο για τις γυναίκες!  Όταν λένε ότι ο Ταύρος ερεθίζεται στον αυχένα, δεν λένε σε ποιον αυχένα από τους δύο! Πρόκειται για το απόλυτο μυστικό του Ταύρου. Αυτό το σημείο της ανατομίας του κρύβει όλη του τη ζωική ορμή και όλη την απόλαυση που νιώθει. Ο ίδιος, όταν κάνει έρωτα, προσπαθεί να εξηγήσει πού έχει ευαισθησία, με το να «περιποιείται» αυτό ακριβώς το σημείο στο ταίρι του!

Δίδυμοι

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Δίδυμου είναι ακριβώς πίσω από το αυτί. Στο σημείο που τελειώνει ο λοβός και έρχεται σε επαφή το αυτί με το κεφάλι, ο Δίδυμος έχει ένα πραγματικό οργασμικό κέντρο! Μπορεί να έρθει σε οργασμό, μόνον και μόνον με έντονα φιλιά στην περιοχή. Λατρεύει το φαινόμενο που λέγεται διακοή, δηλαδή την ευαισθησία του αυτιού, που αγγίζει τα μεταφυσικά όρια. Η ερωτική απόλαυση αυτού του σημείου, του προκαλεί αυτόματη λύση όλων των αμυντικών του συστημάτων και τον κάνει να γίνεται ένα μωρό παιδί, που κοκαλώνει για να μην χάσει τα χάδια.

Καρκίνος

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Καρκίνου είναι στην μέση. Εκεί έχει την έδρα της η πολυπόθητη ισορροπία του, που είναι ζητούμενο, αλλά δεν την αποκτά ποτέ. Και οι άντρες και οι γυναίκες θέλουν όχι απλά χάδια στην περιοχή, θέλουν κάποιος να ασκήσει έντονη και δεσποτική πίεση στο σημείο. Αλλά το κρύβουν αυτό επιμελώς, προσπαθώντας να κρατήσουν τη μέση τους έξω από το ερωτικό παιχνίδι, γιατί φοβούνται μήπως κάποιος τους ξεκλειδώσει το μυστικό τους. Είναι για τους Καρκίνους πολύ σημαντικό να κρύβουν τις αδυναμίες τους, ακόμα και αν η αποκάλυψή τους θα τους έφερνε μεγάλη απόλαυση.

Λέων

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Λέοντα είναι το εσωτερικό από τις παλάμες του. Θέλει πάρα πολλά φιλιά στο εσωτερικό των χεριών του, γιατί έχει μεγάλη ευαισθησία. Αλλά θέλει και ένα άλλο πράγμα, λίγο δύσκολο: θέλει να νιώθει ζέστη στο εσωτερικό των χεριών του, που την εξασφαλίζει με το να δίνει τρυφερά μπατσάκια! Δεν το κάνει από σαδισμό, η αίσθηση της ζέστης από την έντονη επαφή, του προκαλεί τρομερή διέγερση. Ξέρει να το κάνει πολύ καλά, καθόλου προσβλητικά και με μεγάλη και γενναιόδωρη αγάπη .

Παρθένος

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο της Παρθένου είναι το στήθος. Και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Απολαμβάνουν απέραντα τα χάδια και τα φιλιά στο στήθος τους, αλλά δεν θα το παραδεχτούν, ειδικά οι άντρες. Θα πρέπει να επιμείνεις για να σε αφήσουν να ασχοληθείς με την περιοχή. Ούτε οι γυναίκες σε πρώτη φάση επιτρέπουν πολλή οικειότητα με το στήθος τους, γιατί το θεωρούν ιερό και γιατί δεν θέλουν να φανεί αμέσως πόσος ερωτικός παροξυσμός τις πιάνει.

Ζυγός

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Ζυγού είναι οι γλουτοί, τα οπίσθια. Αλλά θέλει μεγάλη προσοχή η προσέγγιση, γιατί δεν δέχονται ότι έχουν ευαισθησία εκεί. Έχουν. Και οι άντρες και οι γυναίκες. Και μάλιστα, έχουν ευαισθησία που συνδέεται με την υποταγή. Τους αρέσει η θερμότητα – όπως και στους Λέοντες, αλλά παθητικά εδώ – και τρελαίνονται με την ιδέα να αφεθούν σε κάποιον που θα τους κάνει ελεγχόμενο κακό. Αλλά, πρέπει να φτάσουν να το ζητήσουν οι ίδιοι. Και μάλιστα, κάθε φορά, το ότι το δέχτηκαν μία, δεν σημαίνει ότι το δέχονται πάντα…

Σκορπιός

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Σκορπιού είναι τα πέλματα. Και για την ακρίβεια, το εσωτερικό ανάμεσα στο πέλμα και στα δάχτυλα. Προσπαθεί πάρα πολύ να το κρύψει και να επιμείνει ότι το σημείο του είναι στη γενετήσια περιοχή, γιατί αυτό είναι το «κεντρί» που θέλει η παράδοση. Το κεντρί του Σκορπιού είναι το μεγάλο του δάχτυλο του ποδιού. Και πολλές φορές, κάνει έρωτα με αυτό! Δεν το κάνει μόνον από ερωτική παραξενιά, για να χρησιμοποιήσει κάτι παράδοξο, του προκαλεί απέραντη ηδονή! Είναι απίθανοι οι Σκορπιοί…

Τοξότης

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Τοξότη είναι πίσω από το γόνατο. Είναι ένα σημείο μεγάλης ευαισθησίας, που κανονικά δεν αφήνει κανέναν να του το αγγίξει. Και όμως, εκεί εδράζεται η ηδονή του. Γενικά, τα πόδια του κρύβουν την ορμή και τη δύναμη του Κενταύρου και έχει μεγάλη ευαισθησία στο άνω μέρος, πάνω από το γόνατο. Αλλά αυτή η λεπτή περιοχή, όπου και λεπταίνει και η επιδερμίδα, του δίνει πραγματική απόλαυση. Θέλει βέβαια προσοχή, γιατί ο Τοξότης γενικά, εύκολα μπερδεύει τη σεξουαλική διέγερση με το γαργαλητό! Ν τον πιάσε κρίση γέλιου, δε σταματάει!

Αιγόκερως

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Αιγόκερου είναι η κοιλιά του και ιδιαίτερα ο αφαλός. Αυτό έχει να κάνει με την πηγή της ζωής. Ο Αιγόκερως λατρεύει τη ζωική έκφραση της πραγματικότητας και το ένστικτο επιβίωσης είναι πολύ ανεπτυγμένο στην προσωπικότητά του. Κρατάει την ανάμνηση της ενδομήτριας απόλυτης ικανοποίησης, χωρίς πείνα. Οπότε, το σημείο του πρώην ομφάλιου λώρου, που του χάριζε αυτάρκεια, τώρα του χαρίζει ηδονή! Νιώθει ότι τρέφεται πάλι από την πηγή ης ζωής.

Υδροχόος

Το Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο του Υδροχόου είναι το στόμα του. Όσο και αν είναι ένα άτομο γεμάτο αντιφάσεις εξαιρετικές, που προκαλούν μεγάλες αγάπες και δονήσεις, δεν παύει να είναι κυρίως ένας Υδροχόος. Έχει μεγάλη σημασία για αυτόν δηλαδή, το δοχείο! Και το δοχείο του ανθρώπινου σώματος, έχει ως φανερό άνοιγμα προς την ηδονή το στόμα! Σκεφτείτε την ομοιότητα ανάμεσα στην λέξη στόμα και τη λέξη στόμιο! Οι υδροχόοι φροντίζουν να έχουν πάντα υγρά τα χείλη τους, το κάνουν αυτόματα. Και απολαμβάνουν τα φιλιά στο στόμα σαν πλήρη σεξουαλική πράξη!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν ως Απόκρυφο Ερωτικό Σημείο το πρόσωπο! Όλο το πρόσωπο! Φιλιά και χάδια στο πρόσωπο, μπορούν να τους φέρουν σε οργασμό και ερωτικό παροξυσμό. Επίσης τους αρέσει να τρίβουν το πρόσωπό τους σε όλη την ανατομία του συντρόφου τους! Αυτό έχει σχέση με την μεταφυσική διάσταση του Ιχθύ, που κανονικά δεν ανήκει εντελώς στο γήινο πεδίο. Οπότε η έδρα των αισθήσεων, που περιλαμβάνει όσφρηση, όραση, ακοή, γεύση και αφή, το πρόσωπο δηλαδή, τον επαναφέρει στην χαρά και την ηδονή της πραγματικότητας.

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Ερωτικό παρελθόν: Πρέπει να το αποκαλύπουμε στον σύντροφό μας;
Πρέπει να εκμυστηρεύεται κανείς το ερωτικό του παρελθόν όταν το ...
Ζώδια και χωρισμός. Πέντε λόγοι για τους οποίους χωρίζουν τα ζώδια.
Ζώδια και χωρισμός Παντού υπάρχει η αρχή, αλλά και το τέλος! Έτσι ...
Ζώδια για σπίτι!Ποια ζώδια δεν φοβούνται τη δέσμευση
Τα ζώδια και οι σοβαρές σχέσεις Μερικοί άνθρωποι δείχνουν να είναι ...
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Δες τι θα συμβεί
ΚΡΙΟΣΕλεύθερος/η: Μέχρι το βραδάκι το έντονο ερωτικό στοιχείο στην ...
Ερωτικό τρίγωνο επωνύμων που κάνει το γύρο των social media
Αυτό κι αν είναι είδηση. Πρόκειται για γνωστά ονόματα που εμπλέκονται ...
Το ερωτικό  μπλουζ του Σεφερλή με την Τσαβαλιά
Στην εκπομπή Mega Με Μία o Mάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά χόρεψαν ...
Ποια Ελληνίδα έλαβε αυτό το ερωτικό ραβασάκι
Την είδε και τρελάθηκε μαζί της! Την είδε από το παράθυρο του ...
Stars System!: Τι φέρνουν οι εκλείψεις του Μαΐου και ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;
Αυτή την εβδομάδα η Άση Μπήλιου αναλύει τον μήνα Μάιο. Πώς θα είναι σε ...
Ιωάννα Πηλιχού: Το τατουάζ σε... απόκρυφο σημείο της! (Φωτό)
Το επίμαχο τατουάζ βρίσκεται στο εσωτερικό του ποδιού της και ξεκινάει ...