Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 10C°,
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Τέλος ο Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ
Ο Ισπανός τερματοφύλακας Σάνθ Χακόμπο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ...
Ξύλο από Χακόμπο και... τέλος από Τενερίφη
Πρωταγωνιστής με αρνητικό τρόπο έγινε ο Σανθ Χακόμπο στην Τενερίφη, με ...
Χακόμπο: «Πήρα τη σωστή απόφαση»
Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Σανθ Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ στην ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Τα λέει ο ΠΑΟΚ με τον παίκτη !!!

Τα λέει ο ΠΑΟΚ με τον παίκτη !!!

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας έχουν σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΆ τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σανθ Χακόμπο.

Ο Ισπανός επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους οποίους ενημέρωσε ότι λύνει το συμβόλαιο του με την Τενερίφη προκειμένου να επιστρέψει στον Δικέφαλο. Ωστόσο η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο ο Χακόμπο θέλει να πιστεύει -ή προσποιείται ότι πιστεύει- καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Η ΠΑΕ δεν θα συναινέσει στο ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιο του Χακόμπο με την Τενερίφη πριν τον Ιούνιο οπότε και ολοκληρώνεται. Στον Ισπανό προτάθηκαν δυο λύσεις. Να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα ο ίδιος επιλέξει ή να βρει μόνος του ομάδα καθώς η ΠΑΕ δεν έχει αντίρρηση να τον δανείσει εκ νέου.

Αυτό που αποκλείστηκε είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι και τη συμπεριφορά που επέδειξε ο έμπειρος γκολκίπερ. Τα όσα άκουσε ο Χακόμπο δεν τον ικανοποίησαν αλλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε καθώς χωρίς τη συναίνεση του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να λυθεί το συμβόλαιο που έχει με την Τενερίφη.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν δεχθεί λύσει το συμβόλαιο του και μείνει στην Τενερίφη ή βρει άλλη ομάδα για τους επόμενους μήνες, το πρόβλημα θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι καθώς τότε υποχρεωτικά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.