Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 13C°,
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Στη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεία της προεδρίας Γαλανού
Ο Γιώργος Γαλανός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνει στη ...
Ξεκαθαρίζουν το τοπίο !
Σήμερα στις 4 το απόγευμα θα γίνει στο γήπεδο Χαριλάου η συνάντηση ...
Απομάκρυνση Γαλανού, αλλαγές στον Άρη
Την απομάκρυνση του Γιώργου Γαλανού από την ηγεσία του τμήματος ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία

Παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τρεις ώρες η συνάντηση ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και του Γιώργου Γαλανού, που ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Χαριλάου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα δεδομένα από την περίπου 45 ημερών συνεργασία τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στη συνάντηση αυτή στην οποία το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των συνδέσμων ήταν παρόντα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάσο Οικονόμου.

Ο Γαλανός από την πλευρά του παρουσίασε όλα τα οικονομικά στοιχεία της διοικητικής του παρουσίας, θέλοντας να αποδείξει και στην πράξη ότι καταβλήθηκαν τα χρήματα που υποστηρίζει (και αγγίζουν τα 120.000 ευρώ), υπήρξε ανταλλαγή ερωτήσεων, σε μια συνάντηση όπου αρκετές φορές ανέβηκαν οι τόνοι και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις και η ένταση.

Από την πλευρά του, ο Οικονόμου επέμεινε ότι είναι εφικτό το σχέδιο οικονομικής διαχείρισης του ποδοσφαίρου απότ ον Ερασιτέχνη και ότι θα υπάρχει βοήθεια ομάδας επιχειρηματιών (με ανθρώπους και από την Αμερική) χωρίς όμως να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά και ποσά.

Η αίσθηση που επικράτησε μετά το τέλος της συνάντησης αυτής ήταν ότι όλα παραμένουν ανοιχτά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ακόμη και το να επιστρέψει και πάλι ο Γαλανός στο τιμόνι της ομάδας!Το πώς και με ποιες προϋποθέσεις, καθώς και ποιοι θα είναι στο δ.σ. του ΑΣ είναι βασικά στοιχεία που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Σε περίπτωση επιστροφής του Γαλανού, είναι ευνόητο ότι θα ισχύσει η απομάκρυνση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και η ομάδα θα πάει στο κύπελλο με υπηρεσιακό προπονητή (πιο πιθανός ο Δημήτρης Μπουγιουκλής).

Όλα προς το παρόν παραμένουν ανοιχτά.

Οι διοικούντες του Ερασιτέχνη συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για ότι νεότερο θα υπάρχει ρεπορτάζ στη συνέχεια… Μείνετε συντονισμένοιpressaris