Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 17C°,
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Στην Αθήνα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην ...
«Αν φύγει ο Παναθηναϊκός, θα επικρατήσει η μαφία»
Αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη κατά του παρασκηνίου και της ...
Ανακοίνωσε βασικό χορηγό ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία χορηγίας με εταιρεία ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Παρουσίασε τον βασικό χορηγό ο Παναθηναϊκός

Παρουσίασε τον βασικό χορηγό ο Παναθηναϊκός

Στην παρουσίαση της συνεργασίας τους προχώρησαν η KAE Παναθηναϊκός με τον βασικό χορηγό της ομάδας, το Stoiximan.gr, σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού, στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης. Από πλευράς του Stoiximan.gr το «παρών» έδωσαν το Μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Ιωάννης Σπανουδάκης και ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Το Μέλος Δ.Σ. του Stoiximan.gr , Ιωάννης Σπανουδάκης, τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά για το Stoiximan.gr να ξεκινάμε τη χορηγική μας δραστηριότητα συνεργαζόμενοι με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Να γινόμαστε ο μεγάλος χορηγός του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας στο μπάσκετ. Με την χορηγία αυτή στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ, στηρίζουμε βέβαια και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό τα τελευταία είκοσι χρόνια. Τον Εξάστερο Παναθηναϊκό με έξι Ευρωπαϊκά και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο και τα συνεχή Πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το χρονικό σημείο όπου η χορηγική αυτή συνεργασία, συμπίπτει με την πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να επενδύσει στον Έλληνα παίκτη, στο ελληνικό ταλέντο. Γιατί είναι κοινό χαρακτηριστικό και για το Stoiximan.gr, το site που ανταγωνίζεται διεθνείς κολοσσούς, βασιζόμενο αποκλειστικά στο ελληνικό στοιχείο και σε νέους ανθρώπους. 

Η επιλογή αυτή ειδικά στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας προσλαμβάνει ένα μεγάλο συμβολικό χαρακτήρα: Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των δικών μας παιδιών δημιουργεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Για τον Παναθηναϊκό, για το Stoiximan.gr για όλους μας. Κοινά χαρακτηριστικά επίσης και των δύο πλευρών αποτελούν η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση που συνδυάζει τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο. Κοινό χαρακτηριστικό είναι επίσης οι υψηλοί στόχοι που βάζουμε και οι δύο. Κοινό μας χαρακτηριστικό είναι επίσης και το υπεύθυνο παιχνίδι. Η χορηγία αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως η πολυφωνία και ο υγιής ανταγωνισμός μόνο να ωφελήσει μπορεί τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Το Stoiximan.gr ευχαριστεί για μία ακόμη φορά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός γι’ αυτή τη μεγάλη χορηγική συνεργασία και όλους εσάς που παρευρίσκεστε εδώ σ’ αυτήν την παρουσίαση».

Ο Αντιπρόεδρος της  ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος, συνάπτοντας μια συμφωνία με μια μεγάλη, ελληνική στοιχηματική εταιρεία. Στέκομαι ιδιαίτερα στο ελληνικό στοιχείο. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συμφωνία με το Stoiximan.gr».

O Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που εγκαινιάζουμε τις χορηγικές μας δραστηριότητες συνεργαζόμενοι με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το μεγαλύτερο πρεσβευτή του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό. Η ονομασία «συνεργασία 6 αστέρων» καθώς επίσης τα όσα προανέφερε ο κος Σπανουδάκης, εκφράζουν απόλυτα τη λογική πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η χορηγία. Από τη μεριά μου ως υπεύθυνος marketing & επικοινωνίας του Stoiximan.gr θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να κάνουμε την παρακολούθηση ενός αγώνα μπάσκετ όχι ένα απλό αθλητικό γεγονός αλλά μια γιορτή για τους φιλάθλους και τις οικογένειές τους. Η χορηγία αυτή μπορεί να είναι για την εταιρεία μας η πρώτη και η μεγαλύτερη αλλά είναι μόνο η αρχή. Θα επακολουθήσουν κι άλλες χορηγίες τόσο με αθλητικό όσο και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ θα δουλέψουμε στενά με τον Παναθηναϊκό για να προωθήσουμε την έννοια του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους ανθρώπους και την ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη τους, όσο και σας τους δημοσιογράφους που ήρθατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε: «Θέλω να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μας εκ μέρους των παικτών. Είχα πει κι άλλη φορά ότι είναι πολύ σημαντικό αυτές τις εποχές να υπάρχουν τέτοιες επενδύσεις στο μπάσκετ,  όπως η συνεργασία του Παναθηναϊκού με το Stoiximan.GR. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Τέλος, ο  Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση η σημερινή αφού σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μας με το Stoiximan.gr. Πρωτοπορούμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και εμπορικό. Μπορώ να πω ότι σήμερα ταράζουμε τα νερά! Είναι μια μεγάλη ανερχόμενη εταιρεία που μπορεί να γίνει μεγαλύτερη στον τομέα της. Το  Stoiximan.gr αποφάσισε να επενδύσει πολύ δυνατά σε ένα τεράστιο brand name όπως είναι αυτό του Παναθηναϊκού».

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Κανονικά στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός
Μετά το θέμα που είχε προκύψει με τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ...
Έφυγε για Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός
Το πρωί της Τετάρτης έφυγε για το Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός όπου θα ...
Παναθηναϊκός κατά διαιτησίας... με video
Μέσω ανακοίνωσης, η οποία συνοδεύεται και από video, ο Παναθηναϊκός ...
Ακραίο το σενάριο για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον το σενάριο ελληνικού εμφύλιου στην ...
Παναθηναϊκός περί «νοσηρότητας του ποδοσφαίρου»
Με μια λακωνική ανακοίνωση ντέδρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διαιτησία ...
Ετοιμάζεται για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και οι ...
Ανακοίνωσε Μπατίστα ο Παναθηναϊκός
Με τον Εστεμπάν Μπατίστα ενισχύει τη ρακέτα του ο Παναθηναϊκός καθώς ...
Οι 23 «πράσινοι» για Πολωνία
Με 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός τα ξημερώματα της ...
Νέος χορηγός για τους διαιτητές
Με νέο χορηγό στις εμφανίσεις του παρουσιάστηκαν οι διαιτητές στις ...