Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 11C°,
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 3 Νοεμβρίου
Η Ευρυδίκη χτυπημένη καταφεύγει στο σπίτι του Αχιλλέα, γεγονός που ...
Μπρούσκο: Aπαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα
Με απαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα, ο πρώτος κύκλος του ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 23 Ιουνίου
Ο Πάτροκλος ταράζεται όταν βλέπει τον Αχιλλέα στο ραντεβού κι ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Μπρούσκο: Πότε ξεκινάει και τι θα γίνει στην συνέχεια

Μπρούσκο: Πότε ξεκινάει και τι θα γίνει στην συνέχεια
Στις 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος γύρος της πετυχημένης σειράς “Μπρύσκο” στον ΑΝΤ1. Την είδηση ανακοίνωσαν οι συντελεστές της σειράς μέσα από το προφίλ του “Μπρούσκο” στο Facebook.
Μια γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο. Δυο άνδρες θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1!
Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, αλλά και στο ταξίδι στην Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ, όπου και εκεί κρύβεται ένας μεγάλος γρίφος.
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε μόνο στο Πουκέτ, αλλά και σε ακόμα έναν παραδεισένιο προορισμό, στα μαγικά Πίπι Αϊλαντς!
Ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκο» ξεκινάει από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους πέρσι. Οι φήμες που ήθελαν τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου να αποφασίζουν η πρεμιέρα της σειράς να γίνεται με ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον χρόνο δεν ευσταθούν. Στα τέσσερα πρώτα επεισόδια οι τηλεθεατές θα έχουν πάρει όλες τις απαντήσεις που περιμένουν για την απαγωγή της Μελίνας η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, για την εξέταση DNA του Διαμαντή και τη σύλληψη του Μάρκου. Μόλις το θρίλερ της απαγωγής λήξει και η Μελίνα επιστρέψει στην αγκαλιά του Αχιλλέα, εκείνος θα ζήσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς τον έχουν λυγίσει και θα δούμε πως λύτρα οι απαγωγείς δεν ζήτησαν μόνο από τον Αχιλλέα! Το γεγονός θα τον φέρει σε σύγκρουση και με τον Ματθαίο, καθώς η εταιρεία τους θα κλονιστεί συθέμελα.
Το μίσος του Αχιλλέα για τον Σήφη μεγαλώνει, καθώς αρχικά θεωρεί πως ο Σήφης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Φυσικά πίσω από όλα κρύβεται ο Πάτροκλος, ο οποίος όμως κατευθύνεται από άλλον, που είναι και ο εγκέφαλος αυτής της ιστορίας. Η Δάφνη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, την ώρα που ο Μάρκος συλλαμβάνεται! Από το μαιευτήριο την παίρνει σπίτι ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος θα σώσει τελικά τον Μάρκο.
Ο Παύλος Γιαννακάκης αποφασίζει να αναστήσει μέσα από τις στάχτες του το οινοποιείο. Κάνει ,λοιπόν, ένα μεγάλο γλέντι με όλους τους εργάτες του και τους ανακοινώνει πως το οινοποιείο θα συνεχίσει να υπάρχει!
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Διαμαντή, αφού περάσει το σοκ της είδησης πως ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι αδέλφια, αποφασίζει να διεκδικήσει και πάλι τη «Δάφνη». Είναι διατεθειμένος να δεχτεί ακόμα και το παιδί του Μάρκου... Τέλος, και η Αναστασία θα τα περάσει δύσκολα, αφού η σχέση της με τον Ματθαίο δοκιμάζεται. Ωστόσο, δεν αυτοκτονεί, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο», Θεοχάρης Ιωαννίδης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου που κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες.

«Η Βάνα Δημητρίου μάς άφησε με ερωτηματικά και κενά. Οπότε θα έρθουν οι απαντήσεις σε όλα αυτά. Στα κίνητρα του «Πάτροκλου», στο γιατί αποφάσισε να απαγάγει τη «Μελίνα», ποιοι κρύβονται τελικά από πίσω... Όλα αυτά θα δούμε. Ο Πάτροκλος θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί καμία «συ¬γνώμη» δεν μπορεί να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος. Είναι ένα τραυματισμένο παιδί και ο κόσμος, με τον οποίο μιλάω, μου δείχνει ότι τον συμπαθεί πολύ. Εμένα μου αρέσει ο «Πάτροκλος», γιατί ταυτίζεσαι μαζί του. Λες «την έχω φάει πολύ άσχημα και τώρα παίρνω την εκδίκησή μου!». Ο «Πά¬τροκλος» πρέπει να είναι Σκορπιός, σαν εμένα», λέει στοDown Town Κύπρου.
Ήδη από το τρέιλερ φαίνεται ότι η συνέχεια του σίριαλ θα είναι ενδιαφέρουσα.
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
«Λιώνει» στην γυμναστική ενώ ξεκίνησε γυρίσματα για το «Μπρούσκο» η…
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μπρούσκο» μπορεί να έχει πολύωρα ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 24 Ιουνίου
Ο Πάτροκλος εξηγεί στον Αχιλλέα γιατί παρίστανε τη Χέλγκα στο facebook και ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 24 Ιουνίου
Ο Πάτροκλος εξηγεί στον Αχιλλέα γιατί παρίστανε τη Χέλγκα στο facebook και ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 11 Ιουνίου
Ο Πάτροκλος παίρνει τηλέφωνο το Σήφη και προσπαθεί να τον προσεγγίσει ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 31 Μαρτίου
Αποφασισμένος ο Νεκτάριος να μάθει επιτέλους ποια είναι η πραγματική ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 20 Νοεμβρίου
Η Αναστασία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα. Την ίδια ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 2 Οκτωβρίου
Φοβισμένη από την έλξη που νιώθει για τον Αχιλλέα, η Μελίνα προσπαθεί ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 2 Οκτωβρίου
Φοβισμένη από την έλξη που νιώθει για τον Αχιλλέα, η Μελίνα προσπαθεί ...
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 1 Οκτωβρίου
Φοβισμένη απ' την έλξη που νιώθει για τον Αχιλλέα, η Μελίνα προσπαθεί να ...