Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 14C°,
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 24 Ιουνίου
Η Τζεμιλέ φροντίζει τις πληγές του Αρίφ. H Νεριμάν βλέπει τη Τζεμιλέ ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 24 Ιουνίου
Η Τζεμιλέ φροντίζει τις πληγές του Αρίφ. H Νεριμάν βλέπει τη Τζεμιλέ ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 1 Απριλίου
Ο Κενάν δικαιώνεται καθώς η Αστυνομία βρίσκει τη Σελμά στο σπίτι της ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 30 Ιουνίου

Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 30 Ιουνίου
Ο Μιτχάτ δολοφονείται και το γεγονός αυτό σοκάρει τους πάντες. Η Αϊτσά πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του Οσμάν και τον αναζητά ως ένοχο. Η Τζεμιλέ και ο Μετέ δεν μπορούν να την ηρεμήσουν. Ξέρουν πια πως ένας κύκλος αίματος έχει ανοίξει και πρέπει να προστατεύσουν τον Οσμάν. Ο Οσμάν έχει εξαφανιστεί. Τον αναζητά η αστυνομία, η Τζεμιλέ καθώς και οι δεξιοί. Ο Οσμάν βλέπει τη μητέρα του να οδηγείται στο περιπολικό. Η Τζεμιλέ δηλώνει σίγουρη για την αθωότητα του γιου της. Στη γειτονιά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με τα νέα για τον Οσμάν.
Η Μπαχάρ έχει ακόμα πονοκέφαλο και δεν θυμάται τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο πάρτι της Φιλίζ. Ο Σονέρ της κάνει πλάκα αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η αστυνομία, που αναζητά τον Οσμάν. Τα νέα συγκλονίζουν τον Σονέρ. Η αστυνομία μαζί με την Τζεμιλέ πηγαίνει στο εργαστήριο και το ψάχνει. Ο Αρίφ παρακολουθεί από το σπίτι του τι συμβαίνει και η Τζεμιλέ αισθάνεται πως έχει κάποιον να βασιστεί. Όταν η αστυνομία φεύγει, ο Αρίφ προθυμοποιείται να συνοδέψει τη Τζεμιλέ μέχρι το σπίτι της και η Νεριμάν με τις φίλες της το σχολιάζουν αρνητικά. Στο σπίτι της Τζεμιλέ βρίσκονται η Μπερίν, ο Αχμέτ αλλά και ο Σονέρ με τον Σουλεϊμάν και συζητούν για την κατάσταση του Οσμάν. Ο Αρίφ, με τη βοήθεια του Σουλεϊμάν, αποτρέπει μια τραγωδία και οι δυο τους γνωρίζονται.
Ο Αρίφ ζητάει από τον Μετέ να είναι πολύ προσεκτικός. Η Καρολίν εξακολουθεί να πιέζει τον Χακάν με την ιατρική γνωμάτευση, που κρατά στα χέρια της. Του προτείνει να παντρευτούν με αντάλλαγμα να δώσει το νεφρό της στη Ζεχρά για να σωθεί. Εν τω μεταξύ, μέρα με τη μέρα, η υγεία της μικρής επιδεινώνεται. Όλη η οικογένεια με αγωνία περιμένει να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα. Η Μπερίν και ο Χακάν κάνουν ότι μπορούν για να δίνουν χαρά στη μικρή τους κόρη. Η Ντενίζ, ο Σονέρ και η Μπαχάρ περνάνε όμορφες στιγμές, μέχρι τη στιγμή, που εμφανίζεται η Φιλίζ και η μικρή δείχνει τη δυσαρέσκειά της. Και η Μπαχάρ όμως δυσκολεύεται να κρύψει την αντιπάθειά της για τη νεαρή κοπέλα. Η Μπαχάρ, χωρίς να το θέλει, καταστρέφει τα σχέδια της Φιλίζ να μείνει μόνη της με τον Σονέρ.
Η Τζεμιλέ παίρνει την πολυπόθητη είδηση από τον Αρίφ. Ο Οσμάν τους ανακοινώνει τον τόπο και την ώρα της συνάντησής τους. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει. Αφενός η αστυνομία συνεχίζει τις εφόδους της και αφετέρου οι δεξιοί παρακολουθούν το σπίτι της οικογένειας. Ο Μετέ πηγαίνει στην κηδεία του Μιτχάτ και προσπαθεί να μιλήσει στην Αϊτσά αλλά επεμβαίνει η Μπετούλ. Ο τρόπος, που τον αντιμετωπίζουν, του προκαλεί μεγάλη έκπληξη...
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 9 Ιουλίου
Ο Τουγρούλ θέλει να εκδικηθεί τον Αρίφ και στέλνει ένα προσωπικό ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 13 Ιουνίου
Ο Αρίφ είναι αναστατωμένος μετά τη δολοφονία του Αϊντίν και θέτει τη ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 10 Ιουνίου
Η Μπετούλ συναντάει τον Μιτχάτ και εκείνος σχεδόν καταρέει στην ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 21 Ιανουαρίου
Η βιοτεχνία της Τζεμιλέ, μετά από εντολή του Εκρέμ, τυλίγεται στις ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 20 Ιανουαρίου
Η Σελμά, που είναι σε αναστάτωση λόγω του γάμου, ζητάει μια χάρη από την ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 15 Ιανουαρίου
Η Καρολίν διαλύεται όταν εμφανίζεται τόσο αδύναμη απέναντι στην ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 4 Δεκεμβρίου
Ο καπετάν Αλί, ο οποίος κρατά την Καρολίν και την Τζεμιλέ παρά τη θέληση ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 1 Νοεμβρίου
Ο Αλί βλέπει την Τζεμιλέ να μιλάει με τον ψαρά και παθαίνει κρίση ...
Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου
Η Τζεμιλέ λέει στον Αλί ότι βρήκε το γράμμα και γνωρίζει για τη σχέση ...