Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 12C°,
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Γιώργος Θεοφάνους: Ποιες συνεργασίες ξεχωρίζει;
Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει συνεργαστεί σχεδόν με το σύνολο των Ελλήνων ...
Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους και να γινόμαστε “παρεάκι!”»
Ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις συνεργασίες ...
Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν πήρα και δεν θα έπαιρνα ούτε 50 cents από τις συναυλίες μου για την Κύπρο»
Ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξή του απάντησε στα δημοσιεύματα που ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω κάνει πολλά καλλιτεχνικά μου απωθημένα πραγματικότητα»

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω κάνει πολλά καλλιτεχνικά μου απωθημένα πραγματικότητα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ξεχωρίζει κάποια συνεργασία από την οποία αποκόμισε τις καλύτερες αναμνήσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς τραγουδιστές. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος καθώς έχω κάνει πολλά καλλιτεχνικά μου απωθημένα πραγματικότητα. Θα σας έλεγα ότι κάθε μου συνεργασία έχει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστή σημασία για μένα. Δεν μπορώ να απομονώσω μόνο μία. Σαφέστατα υπήρξαν στιγμές πολύ σημαντικές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν έγραφα στη Χαρούλα Αλεξίου καθόμουν δίπλα της και μου έλεγε: «Τραγούδησε μου για να το μάθω;» και της απαντούσα: «Μα είναι δυνατόν;». Πάντως πιστεύω ότι με τους ανθρώπους που έκανα περισσότερα τραγούδια, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Πασχάλης Τερζής και η Νατάσα Θεοδωρίδου, φάνηκε ότι όντως ο κόσμος αποδέχτηκε αυτή την καλλιτεχνική χημεία μας σε μεγαλύτερο βαθμό» τόνισε στο Hello.
-Είστε υπέρ του να ταυτίζεται ένας καλλιτέχνης με έναν μόνο δημιουργό;
«Πιστεύω ότι κάθε τραγουδιστής πρέπει να δοκιμάζει συνεργασίες με πολλούς δημιουργούς. Ακόμα και εκείνοι που γράφουν τραγούδι για τον εαυτό τους πρέπει να μην επαναπαύονται και να το τολμούν. Είναι ωραίο να δοκιμάζεις την αύρα και το ταλέντο σου με διάφορους ανθρώπους. Από την άλλη όμως διαπιστώνω ότι ο κόσμος σίγουρα έχει ταυτίσει στη συνείδηση του κάποιους τραγουδιστές με συγκεκριμένους μουσικοσυνθέτες. Προσωπικά πάντως αν ,και τραγουδοποιός δεν πιστεύω ότι ένα τραγούδι κάνει την ίδια επιτυχία είτε το τραγουδήσει ο ένας καλλιτέχνης είτε ο άλλος. Η δύναμη κάθε τραγουδιστή πέρα από τη σκηνική του παρουσία είναι η αγάπη του κόσμου.»