Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 4C°,
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Πλήρωσε ο Σαββίδης, εξόφλησε ο ΠΑΟΚ!
Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πράξη την δέσμευσή του για την εξόφληση των χρεών ...
ΣΥΡΙΖΑ: Αδίστακτα επικίνδυνη για το δημόσιο συμφέρον η κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου
«Αδίστακτα επικίνδυνη για το δημόσιο συμφέρον» είναι η κυβέρνηση ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Σφαγιάζουν αδίστακτα τον ΠΑΟΚ.

   Σφαγιάζουν δια έργων αδίστακτα τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ αντιδρά διστακτικά δια λόγων. Τους βάζει πλάτη ο Ιβάν Σαββίδης. Του βάζουν τρικλοποδιές. Κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τους φίλους του «δικέφαλου». Δεν αντιδρούν εν θερμώ αυτοί. Με λίγα λόγια; Βυθίζουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και δεν κουνιέται φύλλο στη Θεσσαλονίκη!

   Μήπως όμως … Μία υπόθεση κάνουμε … Μήπως όμως, αυτή η νηνεμία είναι πριν την καταιγίδα; Μήπως;

   Το «άδειασμα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, η κατεύθυνση της τακτοποίησης των χρεών στο … αγελαδοκούρεμα εκθέτουν κατ’ αρχήν και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Έβαλε πλάτη στην (συγ)Κυβέρνηση. Κι αυτή του βάζει τρικλοποδιές.

   Ο «τσάρος» της Τούμπας αναφέρθηκε ακόμη και σε «μαύρισμα» των υποψηφίων της. Εάν κι εφ’ όσον δεν ενδιαφερθεί για τα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η (συγ) Κυβέρνηση όχι μόνον δεν ενδιαφέρθηκε αλλά αδιαφόρησε πλήρως!

   Μένοντας με σταυρωμένα χέρια τώρα ο Ιβάν Σαββίδης… Μένοντας δηλαδή, με σταυρωμένα χέρια σε προεκλογική περίοδο, μετά – σε μετεκλογική - θα είναι με δεμένα χέρια. Οπότε καθίσταται εύλογη η απορία: Ομιλεί μόνον ή και πράττει παράλληλα ο «τσάρος» της Τούμπας;

   Γιατί δεν πράττει καθώς ομιλεί, λοιπόν; Γιατί δεν «αποσύρει» την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη; Παραδείγματος χάριν! Με αυτήν έβαλε πλάτη στην (συγ)Κυβέρνηση ο Ιβάν Σαββίδης. Την κέρασε ροδόσταμο προσφέροντας το βαρύ όνομα του «κάπτεν» της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 εθνικής Ελλάδας. Κι αυτή; Τον πότισε φαρμάκι με το αθλητικό κέντρο της Θέρμης και τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

   Τελικά, θα πάει μακριά η βαλίτσα της συνεχούς κοροϊδίας, της πλήρους αδιαφορίας της Πολιτείας και της αδίστακτης αδικίας των φορέων του ποδοσφαίρου κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Θα φθάσει το μαχαίρι πιο βαθιά από το κόκκαλο; Στο μεδούλι!

    Οι κάλπες στήνονται. Τα θέματα ζεματούν. υποψήφιοι της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας σιωπούν. Ψήφους όμως, ζητούν από τους φίλους του «δικέφαλου». Ή κάνουμε λάθος; Για να δούμε, τι θα βρουν …

   Επιμένουμε πάντως, κι αναρωτιόμαστε: Μήπως – λέμε: Μήπως – αυτή η νηνεμία στον κόσμο του ΠΑΟΚ - ενώ μαίνονται τα παθιασμένα κύματα αδιαφορίας, κοροϊδίας κι αδικίας – είναι πριν την καταιγίδα;

   Μία υπόθεση κάνουμε …

   Σημασία πάντως, έχει πως ο εκ Ρωσίας ορμώμενος ομογενής επιχειρηματίας ομιλεί και δεν πράττει ανάλογα. Επί του παρόντος τουλάχιστον. Οφείλει βέβαια, να γνωρίζει – και να γνωρίζουν οι απέναντι - πως … Ένα του σημάδι μόνον φθάνει αεροπλάνο (τους φίλους «δικέφαλου») να κάνει!

pamesports

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Βασισμένη σε μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ, η τελευταία ταινία του Αμερικανού ηθοποιού που βλέπουμε στην Ελλάδα, είναι μια σκληρή αλλά συγχρόνως διασκεδαστική ματιπά πάνω στην δυσκολία των ηθοποιών να συμβιβαστούν με τον χρόνο που κυλά αδίστακτα πάνω τους
Βαθμολογία: 5: εξαιρετική, 4: πολύ καλή, 3: καλή, 2: ενδιαφέρουσα, 1: μέτρια, 0: ...
Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός»
Διαβάστε ακόμα: Πλήρωσε ο Σαββίδης, εξόφλησε ο ΠΑΟΚ! «Μόλις ήπια ένα ...
Γαλατσόπουλος: «Έρχεται ο Σαββίδης»...
Κοντά στην ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης ...
Σαββίδης: «Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»
Μέσω δήλωσής του ο Ιβάν Σαββίδης τονίζει πως στο αυριανό ντέρμπι με τον ...
«Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο μεγάλο»
Στην κοπή της πίτας της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ Ακαδημίας στο ...
Σαββίδης: «Ήταν μια σημαντική εμπειρία»
Για το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καμπούρ αλλά και για την ...
Άμεσα αποφάσεις από τον Σαββίδη
Τις πιο δύσκολες ώρες του από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ ...
Σαββίδης: «Ο Θεός μαζί σας»
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης μέσω του paokfc.gr απηύθυνε ...
Δίνει
Σύμφωνα με κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με ...