Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 15C°,
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Τοπικά
Σχετικά Νέα
Συναυλία από τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Δάφνης
Ο δήμος Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ...
Πλατείες και βρεφονηπιακός σταθμός αξίας 7,5 εκ ευρώ «τρέχουν» στο δήμο Δάφνης- Υμηττού
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Αττικής ...
Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο δήμο Δάφνης-Υμηττού
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης – Υμηττού εν όψει των εορτών, ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ο αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ, υποψήφιος στο δήμο Δάφνης-Υμηττού

Ο αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ, υποψήφιος στο δήμο Δάφνης-Υμηττού

Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, Νεκτάριος Βακάλης, κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση του δημάρχου Δάφνης - Υμηττού, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με το συνδυασμό «Η πόλη μας αξίζει! Δάφνη - Υμηττός».

Η πρόταση είχε γίνει ήδη από το περασμένο έτος, αναφέρει ο κ. Βακάλης στην εφημερίδα «Εμπρός»,  όταν παραμονές Χριστουγέννων «πήγαμε ως Σύλλογος Μεσοτοπιτών στη Δάφνη, για να πούμε τα κάλαντα στο δήμαρχο, στους δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους.

Ο κ. Σταυριανουδάκης, γνωρίζοντας τη δουλειά μας και το ανιδιοτελές μας φιλότιμο για τον τόπο μας και τον πολιτισμό, μου έκανε την πρόσκληση έτσι ώστε να συμβάλω και στα τοπικά θέματα πολιτισμού». Μετά από ώριμη σκέψη, ο κ. Βακάλης αποδέχτηκε την πρόταση και επισημαίνει:

«Το θεωρώ πρόκληση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, σε μια περιοχή που δρω εθελοντικά μαζί με πολλούς άλλους συγχωριανούς μας τα τελευταία 15 χρόνια.

Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω και γω στην περιοχή, μπολιάζοντας με περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες όλα αυτά που με επιτυχία καταφέραμε σε επίπεδο Συλλόγου και χωριού, σε θέματα πολιτισμού, εθελοντισμού, αλληλεγγύης και περιβάλλοντος, έτσι ώστε να ριζώσουν βαθύτερα και για περισσότερους».

Ο αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μεσοτοπιτών,  θεωρεί πρόκληση να διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών της Δάφνης και του Υμηττού, γνωρίζοντας ότι η πρόσκληση του δημάρχου δεν έχει να κάνει με τις πόσες ψήφους μπορεί να φέρει αλλά με την πρόταση που μπορώ να καταθέσει και το έργο που μπορώ να επιτελέσει.

Παραμένει ενεργός στην καθημερινότητα του συλλόγου του, στον οποίο δεν έβαλε υποψηφιότητα τον Φεβρουάριο λόγω του ενδεχόμενου της εκλογικής καθόδου στο δήμο αλλά και για λόγους ανανέωσης και δραστηριοποίησης άλλων, ζητά την υποστήριξή σας με τον καλό σας λόγο και τη μαρτυρία σας, για τον τρόπο με τον οποίο, όσοι τον γνωρίζετε, λειτουργεί, χρόνια τώρα, σε ζητήματα συλλογικής-κοινής δράσης με γνώμονα την προσφορά και την ευθύνη.

Ευχαριστεί τις αρκετές προτάσεις υποψηφίων δημοτικών συνδυασμών από άλλες περιοχές αλλά θα ήταν ανέντιμο και ανήθικο, όπως λέει, να ανταποκριθεί στα δελεαστικά ομολογουμένως καλέσματα, όταν είχε ήδη δεσμευθεί στην παραπάνω πρόταση.

Ειδικά για τη Λέσβο, για την οποία οι Λέσβιοι της Αττικής, μέσω της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων, τον έχουν αντιπρόσωπό τους και αντιπρόεδρό τους από τον περασμένο Μάιο, κάτι που θα έπρεπε να εγκαταλείψει σε μια τέτοια υποψηφιότητα.

Επίσης θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο, ο άνθρωπος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας διάσπασης του δήμου Λέσβου σε παραπάνω δήμους, να στοιχηθεί σε ψηφοδέλτιο για όλο το νησί.

Εύχεται, όπως το έκανε και το 2010, καλή διαδρομή και καλό, έντιμο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα και η διάθεση προσφοράς που επαινούμε και υπηρετούμε, να βρει γόνιμο έδαφος σε όλες τις διοικήσεις των δήμων και των περιφερειών και να διαδοθεί περισσότερο.

 

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του αγώνα δρόμου
Την Κυριακή 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας δρόμου «Γύρος ...
Πρόταση ανακαίνισης της Βαρβακείου Αγοράς
Την πρότασή του για πλήρη ανακαίνιση της Βαρβακείου Αγοράς σε ...
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλίμου ο Κ. Σόμμερ
Την απόφαση να κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Άλιμο, με ...
Νέος υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Π. Μαντούβαλος
Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Μαντούβαλος θα είναι ...
Προετοιμασίες πριν τη «μάχη» στην ΠΟΕ-ΟΤΑ
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας πραγματοποιεί ΣΥΣΚΕΨΗ των ...
Σοφιανός και Παφίλης για δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής αντίστοιχα
Έμπειρα στελέχη επιλέγει το ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το ...
ΚΚΕ: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Ν. Σοφιανός
Η κομματική οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ ανακοίνωσε επισήμως πως ο πρώην ...
Χ.Α.: Ο Ηλίας Παναγιώταρος για περιφερειάρχης Αττικής
Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε, πως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής θα ...
Δημοτικός αστυνομικός κατέληξε κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων
Θρήνος στο δήμο Ηρακλείου καθώς έφυγε από τη ζωή ένας 53χρονος ...