Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 10C°,
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Τοπικά
Σχετικά Νέα
Να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα στο δήμο Αθήνας ζητά εμμέσως από τον Κακλαμάνη ο Σπηλιωτόπουλος
«Αν εγώ ήμουν πίσω δημοκοπικά, θα είχα παραιτηθεί από την υποψηφιότητά ...
Η απάντηση του Γ. Καμίνη στον Ν. Κακλαμάνη
Με τον Νικήτα Κακλαμάνη να κατηγορεί τον Γιώργο Καμίνη για ...
Η Α. Φόνσου στο ψηφοδέλτιο του Ν. Κακλαμάνη
«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη, να ενισχύσω το ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Η «Ένωση για την Πατρίδα» στηρίζει Κακλαμάνη

Η «Ένωση για την Πατρίδα» στηρίζει Κακλαμάνη

Ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης, μετά τη συνάντησή που είχε με τον Νικήτα Κακλαμάνη, προέβη σε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς του, για το δήμο Αθηναίων. «Όσοι εργαζόμαστε στο πλαίσιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη», είπε χαρακτηριστικά. 

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Δέχθηκα σήμερα με μεγάλη χαρά,  έναν παλιό φίλο και αγωνιστή στα κοινά, τον Νικήτα Κακλαμάνη, που «κατεβαίνει» υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη της Αθήνας.  Όλοι όσοι έχουμε τάξει τον εαυτό μας σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι Έλληνες, αφού αφυπνιστούν γύρω από μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, όσοι εργαζόμαστε στο πλαίσιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη. Τη στηρίζουμε, γιατί είναι ανεξάρτητη, αποδεδειγμένα πια, είναι αυτοδιοικητική και βεβαίως είναι μία υποψηφιότητα, που αντιμετωπίζει όλες τις άλλες, που δυστυχώς έχουν ως μοναδικό σημείο αναφοράς την εκτόνωση και την ανάδειξη των κομματικών αντιπαραθέσεων. Οι πολίτες της Αθήνας έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Η ανάγκη τους δεν είναι να καταγραφούν στο πεδίο της τοπικής δημοτικής αυτοδιοίκησης τα ποσοστά των κομμάτων. Η ανάγκη τους είναι με την εμπειρία του Νικήτα Κακλαμάνη να ξαναδούν τη πόλη τους καθαρή, να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του τοπικού άρχοντα. 

Πιστεύουμε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει την εμπειρία, έχει την ιστορία, έχει την αξιοπιστία για να διεκδικήσει και να πετύχει αυτούς τους στόχους».