Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 18C°,
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Η νέα αγωγή Λάτσιου εναντίον Μενεγάκη και οι απαιτήσεις για τη βίλα στα Μελίσσια
Νέες, ακόμα πιο άγριες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη ...
Η νέα αγωγή Λάτσιου εναντίον Μενεγάκη και οι απαιτήσεις για τη βίλα στα Μελίσσια
Νέες, ακόμα πιο άγριες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελένης Μενεγάκη ...
Μενεγάκη – Λάτσιος: Πώς απέφυγαν το τετ-α-τετ στην Κύπρο; Όλο το παρασκήνιο!
Ήταν το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης όταν η Ελένη Μενεγάκη έφτασε ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Λάτσιος - Μενεγάκη: Όλο το παρασκήνιο της δικαστικής διαμάχης

Λάτσιος - Μενεγάκη: Όλο το παρασκήνιο της δικαστικής διαμάχης
Η μία αγωγή μετά την άλλη «σκάει» στην κόντρα του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, που, τέσσερα χρόνια μετά το συναινετικό διαζύγιο, βρίσκονται αντιμέτωποι στα δικαστήρια, με αιτήματα για καταβολή χρηματικών ποσών το ύψος των οποίων… ζαλίζει!

«Ελένη, θέλω 1.600.000» - «Δεν θα πάρεις ούτε ένα ευρώ»

Τα παρατράγουδα μεταξύ του πάλαι ποτέ ζευγαριού άρχισαν περίπου δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, με τον Γιάννη Λάτσιο να καταθέτει αγωγή 48 σελίδων, ζητώντας από την παρουσιάστρια 1.600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΑΝΤ1, το διάστημα που ήταν παντρεμένοι (από τον Απρίλιο του 2001 έως τον Φεβρουάριο του 2010), η Ελένη αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 3.200.000 ευρώ. Υποστηρίζοντας ότι εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα της οικογένειάς τους, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά τα μισά και η κόντρα, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, μόλις αρχίζει.

«Όταν συμφωνήσαμε το 2010 να εκδώσουμε συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση. Δύο χρόνια μετά την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και, πιο συγκεκριμένα, την 11/2/2013, υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση», απαντά μέσω του δικηγόρου της η παρουσιάστρια.

Απορρίπτοντας όσα υποστηρίζει ο πρώην σύζυγος, η Ελένη δεν αναφέρεται στα ακίνητα στην Κορώνεια και την Κάρυστο που αγοράστηκαν όσο ήταν παντρεμένοι, ούτε στα αυτοκίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς, υποστηρίζοντας ότι οι αγορές έγιναν με δικά της χρήματα. «Δεν δικαιούταν να λάβει από εμέ ως επαύξηση περιουσία από το κοινό αυτό ακίνητο οιοδήποτε χρηματικό ποσό και η σχετική του αξίωση είναι καταχρηστική και απορριπτέα», καταλήγει η αγωγή - απάντησή της.

«Έδινα όλα μου τα λεφτά για την οικογένεια» - «Του πλήρωνα ακόμα και τα αμάξια»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Γιάννης Λάτσιος, εκείνος είχε αναλάβει εξολοκλήρου την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας, σε αντίθεση εκείνη, που μάζευε χρήματα και έκανε επενδύσεις σε ακίνητα ή τα έβαζε σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος αναφέρει πως το διάστημα που ήταν παντρεμένοι έδωσε 2.500.000 ευρώ ως έξοδα!

«Εάν δεν της παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγόμενη δεν θα είχε την δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση ακινήτων, τα οποία την οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει η αγωγή του Γιάννη Λάτσιου, προσθέτοντας πως η παρουσιάστρια είχε συστήσει εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την μητέρα της και πληρωνόταν μέσω αυτής.

Η Ελένη απαντά πως εκείνη κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειας, αναφέροντας μεταξύ άλλων την πληρωμή των διδάκτρων των παιδιών τους με προσωπικές επιταγές, αλλά και την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους από το κόστος συντήρησης του σπιτιού στα Μελίσσια.
«Έχω ξοδέψει περίπου 2.000.000 ευρώ στο διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι… Μόνο στα ταξίδια που κάναμε μοιραζόμασταν τα έξοδα μισά μισά. Εγώ του ζήτησα να αγοράσουμε τα ακίνητα μισά μισά και εκείνος δεν θέλησε να αγοράσει τίποτα», συνεχίζει η παρουσιάστρια, υποστηρίζοντας ότι εκείνη πλήρωνε ακόμα και τις δόσεις για τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που αγόρασε ο πρώην σύζυγός της!

«Εγώ την έκανα φίρμα» - «Ήμουν αστέρι από πριν»

Η κόντρα του πάλαι ποτέ ζευγαριού φτάνει μέχρι και την επαγγελματική τους πορεία, με τον Γιάννη Λάτσιο να ισχυρίζεται πως η Ελένη Μενεγάκη έγινε ό,τι είναι σήμερα χάρη σε εκείνον και την παρουσιάστρια να δηλώνει πως ήταν αστέρι πριν την γνωριμία τους.

«Αν δεν είχε εμένα, δεν θα έκανε την καριέρα που έχει φτιάξει. Η εικόνα της ως συζύγου μου και μητέρας των παιδιών μας την ωφέλησε ιδιαιτέρως», λέει ο διευθυντής του ΑΝΤ1 και εισπράττει την απάντηση «η επιτυχία μου οφείλεται στο ότι ο Μίνως Κυριακού και ο Δημήτρης Κοντομηνάς πίστεψαν σε εμένα, αλλά και στο κοινό που με καθιέρωσε με την προτίμησή του».

Η δικαστική «μάχη» Λάτσιου – Μενεγάκη, που άρχισε τον Γενάρη του 2013, έφτασε κοντά στην λύση, ωστόσο, η παρουσιάστρια αρνήθηκε να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν συντάξει οι δικηγόροι τους. Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 καταθέτει την αγωγή του, οι δικηγόροι δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε εξωδικαστική συμφωνία και οι αντιπαραθέσεις στις δικαστικές αίθουσες αρχίζουν, με το χάσμα να μοιάζει αγεφύρωτο…

Πηγή: περιοδικό «You»


Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Παντρεύεται ο αδερφός της Μενεγάκη;
Λέτε να έχουμε γάμο στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη; Παντρεύει η ...
Γιάννης Λάτσιος: Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;
Αν αυτό δεν είναι προκλητικό, τι είναι; Πραγματικά δεν ξέραμε τι να ...
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτογραφία για τη νέα σεζόν
Το καλοκαίρι πέρασε και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα και στην ...
Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά – Σταμάτη για την περιουσία της Μενεγάκη: «Μαντήλι να κλάψει έχει;»
Ένταση προκλήθηκε στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Σάσα ...
Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά – Σταμάτη για την περιουσία της Μενεγάκη: «Μαντήλι να κλάψει έχει;»
Ένταση προκλήθηκε στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Σάσα ...
Η ελαιοπαραγωγός Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη έχει αγαπήσει την φύση και συνεχώς μαθαίνει ...
Η Μενεγάκη αποκαλύπτει τι κάνει το τελευταίο διάστημα στα Άχλα!
Η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της αποκάλυψε τι κάνει το τελευταίο ...
Ελένη Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέριας!
Στην αρχή της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δεν ήθελε να αποκαλύψει ...
Γιάννης Λάτσιος: Ελένη, θέλω €1.600.000
Μετά από 9 χρόνια γάμου η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται ...