Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 19C°,
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Τοπικά
Σχετικά Νέα
Προσλήψεις (4μηνα) εκτός ΑΣΕΠ στους δήμους
Προσλήψεις στους δήμους με τετράμηνα και εκτός ...
Στο ΑΣΕΠ οι πίνακες για τους δημοτικούς αστυνομικούς
Στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας του προσωπικού της ...
Μειωμένες οι εποχιακές προσλήψεις στους ΟΤΑ
Κατά 387 θέσεις θα είναι μειωμένες οι προσλήψεις εποχιακού προσωπικού ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

13 προσλήψεις προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο

13 προσλήψεις προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων προχωρά στην πρόσληψη 13 ατόμων, μέσω των διαδικασιών του ΑΔΕΠ. Οι προσλήψεις αφορούν σε ειδικότητες βρεφονηπιοκόμων, κοινωνικών λειτουργών, λογοθεραπευτών, μαγείρων και βοηθητικών εργασιών και είναι ορισμένου χρόνου.
Η προκήρυξη των θέσεων είναι η εξής:Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων, για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ», που εδρεύει στην Γούναρη 76 – Πάτρα6 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ2 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσιααρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, Γούναρη 76 – Πάτρα Τ.Κ. 262 24, απευθύνοντάς τη στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού, υπόψιν κας Αβραμίδη Ευγενίας (τηλ. επικοινωνίας: 2610-390.963 & 2610-390.975).Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίαςμας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Πατρέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Oι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στο Δημοτικό Συμβούλιο - Στο Λαδόπουλο η συνεδρίαση
 Συνεδριάζει την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 και ώρα 15.30 το Δημοτικό ...
Πάτρα: Στα δικαστήρια μέσω υπομνήματος ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης
Την άρνησή του να παραχωρήσει στοιχεία που αφορούν στη μετατροπή των ...
Έξι προσλήψεις στη ΔΕΗ σε Πάτρα και Αίγιο
Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού προχωρά η ΔΕΗ. Για την Πάτρα ...
Οι θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ για τον δήμο Ελευσίνας
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου δημοσιεύθηκε η δεύτερη πρόσκληση του ΟΑΕΔ, που ...
ΑΣΕΠ: 6.500 προσλήψεις στο Δημόσιο
Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο, ωστόσο είναι πραγματικότητα μιας και ...
Προσλήψεις απο το
Προσλήψεις εκτός διαγωνισμού αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του ...
15 προσλήψεις στο Δήμο Αρταίων
Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ...
Νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο
Με 1.214 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθούν δημόσιες υπηρεσίες και ...
Επιστρέφουν στο ΙΚΑ οι απολυμένοι του ΑΣΕΠ
Απορροφώνται στο Ίδρυμα με ρύθμιση Μανιτάκη Λύση στο θέμα που έχει ...