Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 20C°,
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
Ειδήσεις: Πολιτική
Σχετικά Νέα
«Πειρατές» και «Οικολόγοι Πράσινοι» ενώνουν τις δυνάμεις τους
Από κοινού, κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, οι Οικολόγοι ...
Ζαγοράκης για ευρωβουλευτής
Την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να συμμετέχει ως υποψήφιος στις ...
Οι Οικολόγοι- Πράσινοι κατέρχονται στις ευρωεκλογές
Τη συμμετοχή των Οικολόγων Πράσινων στις ευρωεκλογές ως μέλος του ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Ευρωυποψήφιος και ο Δημοσθένης Βεργής

Ο Δημοσθένης Βεργής, αρχηγός και ιδρυτής του Πολιτικού Κόμματος  «‘Έλληνες Οικολόγοι», γνωστός στο πολιτικό σκηνικό της χώρας από του έτους 1986, ως υποψήφιος σε Εθνικές και Ευρωεκλογές, αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαίου.

Σε μια ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της καθόδου αλλά και επιτίθεται εναντίον των «γιαλαντζί οικολόγων» δίνει και το στίγμα του στις επερχόμενες εκλογές.

«Είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Οικολόγοι.Οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον όρο «οικολόγοι», το κάνει για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους και να καπηλευτεί το ταμείο του Ελληνικού δημοσίου. Για το λόγο αυτό στο ψηφοδέλτιο αναγκαζόμαστε να βάλλουμε στην κορυφή με το σήμα το πρόσωπο του Αρχηγού, προς αποφυγή παραπλάνησης από τους «γιαλαντζί οικολόγους». Τονίζουμε ότι το Πολιτικό κόμμα  «Έλληνες Οικολόγοι», ουδέποτε επιχορηγήθηκε από την σύστασή του, από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως προκύπτει και με την απόφαση αρ.18 /2004 του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως επιχορηγήθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα και κατεβαίνουμε στις εκλογές με δικά μας έξοδα». 

Οι οικολόγοι σήμερα έχουν μεγάλο  «ρεύμα» μέσα στην κοινωνία και πολλά κόμματα θέλουν την δική μας συνεργασία για να διασωθούν, λόγω  Μνημονίου, αλλά εμείς προτιμούμε την υπερκομματική μας κάθοδο. Τονίζουμε ότι ο Αρχηγός Δημοσθένης Βεργής είναι ο μόνος που έχει την θέση του τακτικού μέλους  για την σωτηρία του πλανήτη και του οικοσυστήματος στα Ηνωμένα Έθνη και συμμετέχει σε όλες τις Διεθνείς Διασκέψεις για το οικοσύστημα, ως τακτικό μέλος . Θυμίζουμε ότι ο κ. Βεργής έχει ζήσει επί μακρόν στην Γαλλία, έχει συναναστραφεί μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες,  χειρίζεται άψογα τη ς Γαλλική γλώσσα  και άλλες τρεις γλώσσες  και ήταν επί χρόνια δημοσιογράφος ξένου τύπου.

Σήμερα δίνουμε στην δημοσιότητα την προεκλογική μας αφίσα και θυμίζουμε ότι όλες οι αφίσες μας έχουν αφήσει εποχή έχουν γραφτεί στην ιστορία και επικοινωνιακά έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και είμαστε πλέον γνωστοί σε όλη της Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη.

Η νέα αφίσα στηρίζεται στον μύθο της Ευρώπης αλλά και στο Μνημόνιο και ΔΝΤ. Σύμφωνα με το μύθο των Ελλήνων, η πριγκίπισσα Ευρώπη όταν μεγάλωσε, μια μέρα πήγε στα λιβάδια της παραλίας, για να παίξει με τις φίλες της και να μαζέψει λουλούδια. Εκεί συνάντησε τον θεό Δία. Εκείνον αμέσως τον χτύπησε ο Έρωτας και για να την πλησιάσει μεταμορφώθηκε σε ήρεμο, εύσωμο και δυνατό ταύρο και πήγε δίπλα της κάνοντας δήθεν ότι βόσκει, σκεπτόμενος με τι τρόπο θα την κατακτούσε. Εκείνη τότε πλησίασε τον ταύρο - Δία και άρχισε να τον χαϊδεύει γοητευμένη από την ωραία κορμοστασιά του και τη μυϊκή του δύναμη. Σε λίγο δε δίστασε και να τον ιππεύσει. Τότε αυτός άρχισε να τρέχει με αστραπιαία ταχύτητα. Η Ευρώπη έκλαιγε, μα δεν μπορούσε να πηδήσει, γιατί φοβόταν μη σκοτωθεί. Ο μεταμορφωμένος σε ταύρο θεός διέσχισε τη θάλασσα συνοδευόμενος από Τρίτωνες και Νηρηίδες και έφτασε στην Κρήτη. Όταν αποβιβάστηκε στο νησί, ο ταύρος δεν φαινόταν πια, αλλά ο Δίας πήρε από το χέρι την Ευρώπη και την οδήγησε στο Δικταίον άντρο. Καρπός των ερωτικών ενώσεων του Δία και της Ευρώπης στην Κρήτη ήταν ο Μίνωας, ο Ραδάμανθυς και ο Σαρπηδόνας.

Παρακαλούμε να μας ψηφίσουν μόνο αυτοί που κατάλαβαν, αντιλήφθηκαν και ερμήνευσαν το μήνυμα της αφίσας. Οι λοιποί όπως λέει και ο Αρχηγός καλύτερα θα είναι να επέχουν από τις Ευρωεκλογές, γιατί θα κάνουν κακό στην χώρα τους και στον εαυτό τους!

Το αναλυτικό μας πρόγραμμα και η λίστα με τους υποψηφίους θα ανακοινωθεί σε ειδική σε ειδική ομιλία – έκπληξη του Αρχηγού, που θα φέρει ειδική ενδυμασία.

 

 

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Ανεξάρτητοι... Έλληνες
Ιός ανεξαρτητοποιήσεων στους Ανεξάρτητους Έλληνες , που μέσα σε δυο ...
Ο Κουβέλης αναμένει ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού μετά τις ευρωεκλογές
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Φώτης Κουβέλης σε ...
«Έλληνες σηκωθείτε» η προτροπή του Αλ. Τσίπρα
Με την παρότρυνση «Έλληνες σηκωθείτε» για «να τελειώνουμε με τα ...
Οι πρώτοι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές
  Τα πρώτα 24 ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών γνωστοποίησαν οι ...
Ασυμβίβαστο βουλευτές και υποψήφιος στις Ευρωεκλογές
Το ασυμβίβαστο μεταξύ της βουλευτικής ιδιότητας και της συμμετοχής ...
Με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο στην Κεντρική Μακεδονία οι Οικολόγοι Πράσινοι
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη των ...
Ένεση αισιοδοξίας από Βενιζέλο για τις ευρωεκλογές
Οι ευρωεκλογές θα είναι μια σκληρή πολιτική μάχη και η ψήφος δεν θα ...
Ευρωεκλογές: Προθεσμία μέχρι τις 28/3 για τους Έλληνες του εξωτερικού
Προθεσμία έως τις 28 Μαρτίου έχουν για να υποβάλουν αίτηση όσοι Έλληνες ...
Οικολόγοι Πράσινοι: Να ορθώσουμε φραγμό στη βία
Την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο ...