Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 15C°,
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Ατζέντα
Σχετικά Νέα
Οι Xaxakes live στο club του Μύλου
Πιστοί ακόμα στην αντισυμβατική, πρωτοποριακή φιλοσοφία τους, οι Xaxakes ...
Οι Xaxakes live στο Σταυρό του Νότου
Η βραδιά αναμένει τους Xaxakes που έρχονται για ένα εκρηκτικό live... Πιστοί ...
Οι Future Islands live στο Gagarin 205
Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, έρχονται οι Future Islands για ένα live στο Gagarin 205, με ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Xaxakes live στο Gagarin

Xaxakes live στο Gagarin

To Gagarin 205 και οι Xaxakes μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο rock ‘n’ roll party που αναμένεται να εκτροχιαστεί – το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014!


Γενναιόδωροι performers, οι Xaxakes έρχονται με το νέο single “Α shot… what”, σε μια συναυλία που θα σας ξεσηκώσει… Ανανεωμένοι, αλλά πιστοί ακόμα στην αντισυμβατική, πρωτοποριακή φιλοσοφία τους έρχονται στις 22 Φεβρουαρίου να μας παρουσιάσουν μια ξεχωριστή βραδιά. Viva!


Το συγκρότημα που άλλαξε σχεδόν ολομόναχο τα δεδομένα στην ελληνική ποπ των 90s δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον εκρηκτικό Γιάννη Νάστα, που είχε υπάρξει και μέλος της pop punk μπάντας Strawberries στα 70s. Το ανυπέρβλητο στυλ του δανδή frontman έστρεψε αμέσως τα βλέμματα πάνω του, και έκανε αφτιά να λιώσουν με τις ερωτικές ιστορίες που διηγούνταν τα υπαινικτικά φωνητικά. Μετά από δύο πολυσυζητημένα άλμπουμ, τα Hey Mister Όμορφε και Casanova, μέσα στη δεκαετία του ’90, επέστρεψαν στις ηχογραφήσεις μόλις το 2009 με το Vals των Ελαφιών: δέκα ολόκληρα χρόνια είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία τους κυκλοφορία! 2014, και οι Xaxakes είναι και πάλι εδώ με νέο single, προπομπό του νέου δίσκου, για να δείξουν στους νεότερους πώς παίζεται το παιχνίδι των feelgood tunes…

Δισκογραφία:
Hey Mister Όμορφε 1996
Βασιληάς (single) 1999
Monte Carlo (single) 1999
Casanova 1999
Love Me (single) 2004
To vals των ελαφιών 2009


Links:
https://www.facebook.com/XaxakesOfficial
https://myspace.com/xaxakes

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Οι Arch Enemy live στο Gagarin 205
Οι Arch Enemy επιστρέφουν για ένα εκρηκτικό live στο Gagarin 205, το Σάββατο 14 ...
Οι Accept live στο Gagarin
Οι Accept θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα live στο Gagarin το ...
The Dubrovniks live @ Gagarin 205
Μια παλιά αγάπη του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην αγκαλιά του: οι ...
Οι Murder By Death live στο Gagarin 205
Οι Murder By Death έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Gagarin 205, το Σάββατο 16 Μαΐου ...
Οι Αισθηματίες του Νίκου Τριανταφυλλίδη στο Gagarin 205
Η ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη "ΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ" έρχονται για τρεις ...
Οι Accept live τον Μάιο στο Gagarin 205
Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 οι θρυλικοί Accept  θα βρίσκονται στο Gagarin 205 για ένα ...
Ο Nick Waterhouse live στο Gagarin
Ο Nick Waterhouse έρχεται από την Καλιφόρνια για ένα μοναδικό live στο Gagarin, την ...
The Fleshtones live στο Gagarin
Το Gagarin μας προσκαλεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 σε ένα live με original rock’n’roll ...
Οι αμετανόητοι Fuzztones live στο Gagarin 205!
O Rudi Protrudi και η παρέα του επιστρέφουν για ένα δυνατό live στο Gagarin 205, το ...