Πάντα κομπλεξικός ήσουν...

Έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλο κόμπλεξ έχει όταν παίζει με τον Ολυμπιακό. Για ακόμα όμως ένα παιχνίδι έφαγε την ΦΑΠΑ του και ηρέμησε. Ο λόγος για τον προπονητή του Λεβαδειακού, Νίκο Καραγεωργίου.

Πάλι άρχισε να διαμαρτύρεται για την πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη στον Βαγγέλη Μάντζιο και αποβολή του Έλληνα φορ. Ο παίκτης των Βοιωτών σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και ακόμα και ο ίδιος δεν διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του ρέφερι να του δείξει δεύτερη κίτρινη.

Όμως ο Καραγεωργίου –ως γνωστόν- ήθελε και πάλι να δείξει το κόμπλεξ του και διαμαρτυρόταν έντονα στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα. Ο προπονητής του Λεβαδειακού θεωρούσε ότι η πρώτη κίτρινη που αντίκρισε ο Μάντζιος ήταν… τραβηγμένη και γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκε έντονα, όπως ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Όπως και να έχει το θέμα είναι ένα. Όποτε έρχεσαι στο Καραϊσκάκη έχει… ταρίφα και εσύ ο ίδιος αποδεικνύεις πόσο κόμπλεξ έχεις. Δεν πειράζει. Καλοχωνευτώ το δίμπαλο και καλή τύχη στον… δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία!!!

gavros.gr