Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 4C°,
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 28 Ιανουαρίου
Η περίληψη του επεισοδίου Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Ιανουαρίου.Εξαιτίας ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 15 Ιανουαρίου
Η Γιασεμίν είναι εδώ και καιρό ερωτευμένη με τον Αχμέτ. Ο έρωτάς τους ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 14 Ιανουαρίου
Η Γιασεμίν είναι εδώ και καιρό ερωτευμένη με τον Αχμέτ. Ο έρωτάς τους ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Απαγορευμένη Αγάπη: Πρεμιέρα Δευτέρα στις 13 Ιανουαρίου

Απαγορευμένη Αγάπη: Πρεμιέρα Δευτέρα στις 13 Ιανουαρίου
Πρεμιέρα κάνει το νέο Τούρκικο σίριαλ του ΑΝΤ1,  την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17:50.
Το “Hatırla Sevgili” αφηγείται μια ιστορία αγάπης μεταξύ της Γιασεμίν και του Αχμέτ, δύο νέων από αντίπαλες πολιτικά οικογένειες, σε μια ταραγμένη πολιτικά εποχή στα τέλη της δεκαετίας του 1950 στην Τουρκία. Ο έρωτας των δύο νέων, καθώς και οι σχέσεις μεταξύ των συγγενών και των φίλων τους, σκιαγραφούνται μέσα από τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, ξεκινώντας με το αεροπορικό ατύχημα του Πρωθυπουργού Αντνάν Μεντερές το 1959 και στη συνέχεια με το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1960, τη δίκη της Γιασιάντα, τις εκτελέσεις, καθώς και τα άλλα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν σε μια βαθιά πολιτική πόλωση της τουρκικής κοινωνίας.

Οι γονείς της Γιασεμίν και του Αχμέτ, ο Ριζά και ο Σεβκέτ, είναι παιδικοί φίλοι και γείτονες οι οποίοι όμως αναπτύσσουν αντίθετες πολιτικές απόψεις καθώς μεγαλώνουν. Ο Ριζά γίνεται μέλος του δεξιού Δημοκρατικού Κόμματος και μπαίνει το Κοινοβούλιο, ενώ ο Σεβκέτ, που είναι εισαγγελέας, είναι οπαδός του αριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ριζά, η Γιασεμίν, είναι ερωτευμένη με το γιο του Σεβκέτ, τον Αχμέτ, όμως οι οικογένειές τους δεν τους επιτρέπουν να παντρευτούν και τους υποχρεώνουν να χωρίσουν. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Γιασεμίν ανακαλύπτει πως είναι έγκυος με το παιδί του Αχμέτ. Τότε, ένας κοινός τους φίλος, ο Νετζντέτ, προσπαθεί να τη βοηθήσει, προτείνοντάς της να παντρευτούν και να παρουσιαστεί εκείνος ως πατέρας του παιδιού. Ο λευκός γάμος της Γιασεμίν και του Νετζντέτ, την απομακρύνει από τον Αχμέτ, ενώ στη διάρκεια αυτού του χωρισμού, ο Νετζντέτ αρχίζει να ερωτεύεται τη Γιασεμίν. Τα αισθήματα της Γιασεμίν για τον Νετζντέτ είναι ανάμικτα, καθώς η καρδιά της ανήκει ακόμα στον Αχμέτ.

Μετά από χρόνια, η Γιασεμίν και ο Αχμέτ συναντιούνται και πάλι τυχαία κι εκεί ο Αχμέτ γνωρίζει τη Ρούγια, την κόρη της Γιασεμίν, για την οποία εύχεται να ήταν δική του κόρη. Όταν ο Αχμέτ ανακαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι δύο οικογένειες προσπάθησαν να τους χωρίσουν, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Γιασεμίν, όμως εκείνη αρνείται. Εκείνος της προτείνει να το σκάσει μαζί του, αλλά η Γιασεμίν δεν μπορεί να προδώσει τον Νετζντέτ μετά από όλα όσα έχει κάνει για εκείνη. Έτσι, ο Αχμέτ μένει και πάλι μόνος.

Αργότερα, αρραβωνιάζεται με την Αϊλά και διδάσκει στο ίδιο πανεπιστήμιο στο οποίο η Γιασεμίν είναι καθηγήτρια Τέχνης. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Αχμέτ ανακαλύπτει ότι εκείνος είναι ο πατέρας της Ρούγια. Τότε, αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος από τη Γιασεμίν και υποβάλλει αγωγή προκειμένου να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, έρχονται στην επιφάνεια ένα σωρό αλήθειες οι οποίες μετριάζουν την οργή του Αχμέτ. Με την εξέλιξη της υπόθεσης, διάφορα δραματικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η πολιτική ιστορία της Τουρκίας από το 1971 έως το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1980 παρουσιάζεται μέσα από τη ζωή των δύο οικογενειών, οι οποίες καταφέρνουν τελικά να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Σεβκέτ και ο Ριζά είναι παιδικοί φίλοι που έμεναν σε διπλανά σπίτια στο θέρετρο Buyukada, εκεί όπου και τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει, διασκεδάζοντας στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι διαφορετικές πολιτικές τους αντιλήψεις ήταν η αιτία που είχαν απομακρυνθεί. Ο γιος του Σεβκέτ, ο Αχμέτ, ολοκληρώνει τις σπουδές του στη Λοζάνη και επιστρέφει. Την επιστροφή του περιμένει με ανυπομονησία εκτός από την οικογένειά του και ένα ακόμη άτομο. Η κόρη του Ριζά, η Γιασεμίν...

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 31 Ιανουαρίου
Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 27 Ιανουαρίου
Ο ταγματάρχης Μεχμέτ, τσακώνεται με τον γαμπρό του, Ριζά, ο οποίος είναι ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 24 Ιανουαρίου
Ο Αχμέτ γνωρίζει πλέον ότι το ημερολόγιο ανήκει στη Γιασεμίν. Όπως και ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 23 Ιανουαρίο
Ο Αχμέτ μένει εμβρόντητος από τις αποκαλύψεις της Γιασεμίν, η οποία ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 21 Ιανουαρίου
Ο Μεχμέτ μην μπορώντας να κρύψει τον θυμό του για τον Μεντερές, μιλάει ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 20 Ιανουαρίου
Όλα τα όνειρα της Γιασεμίν γκρεμίζονται στο άκουσμα της σχέσης του ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 17 Ιανουαρίου
Όλα τα όνειρα της Γιασεμίν γκρεμίζονται στο άκουσμα της σχέσης του ...
Απαγορευμένη Αγάπη: Τι θα δούμε σήμερα 16 Ιανουαρίου
Όλα τα όνειρα της Γιασεμίν γκρεμίζονται στο άκουσμα της σχέσης του ...
Πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις-Ανοιχτά τα κατστήματα την Κυριακή στις 19
Αρχίζουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 ...