Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 13C°,
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Ατζέντα
Σχετικά Νέα
Takis Barberis Group live στο Faust
Το Takis Barberis Group παρουσιάζει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στο Faust ...
Live Comedy Revolution στον Πολυχώρο Χυτήριο
Οι Mikeius, Jeremy και Kostas Maliatsis Salas συναντιούνται στο Χυτήριο για τρεις ...
Takis Barberis Group live στο metamatic:taf
Το metamatic:taf με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενήσει ζωντανά τους Takis Barberis Group ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Takis Barberis Group, live στο Χυτήριο

Takis Barberis Group, live στο Χυτήριο

Το γνωστό συγκρότημα της Jazz "Takis Barberis Group" θα βρεθεί στον Πολυχώρο Χυτήριο για μια ζωντανή εμφάνιση, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.

 

Το συγκρότημα “Takis Barberis Group” παρουσιάζει στον Πολυχώρο Χυτήριο γνωστές, αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το νέο άλμπουμ με τίτλο ‘’Jargon’’ που μόλις κυκλοφόρησε, με μελωδίες που βασίζονται στην jazz αλλά ταυτόχρονα αφομοιώνουν πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική.

 

Τάκης Μπαρμπέρης - κιθάρα

Μάνος Σαριδάκης - πλήκτρα

Γιώργος Γεωργιάδης- μπάσο

Γιώργος Πολυχρονάκος - τύμπανα

 

Δισκογραφία Τάκη Μπαρμπέρη:

"Something From July" "(Lyra 1990)

"Αre You Happy?"(Lyra 1992)

"Episodes"(Lyra 1995)

"Naiva"(Lyra 1998)

"Porto Kayio"(Libra 2004)

“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)

‘’Jargon’’(2013) 

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Live Comedy Revolution ξανά στο Χυτήριο
Από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. και κάθε Παρασκευή για ...
Οι Canto Liba Live στον Πολυχώρο Χυτήριο
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο Χυτήριο, το συγκρότημα “Canto Liba” θα ...
Remi & The Dazzlers και Σοφία Φίλωνος live στον Πολυχώρο Χυτήριο
Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Χυτήριο, ο τραγουδοποιός “Remi”, η μπάντα ...
Δε…δε…Musical στον πολυχώρο Χυτήριο
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 9.30 μ.μ., θα ανέβει η μουσικοθεατρική ...
Aroma Del Tango με τους Evocacion στο Χυτήριο
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου το συγκρότημα “Evocacion” επιστρέφει στο Χυτήριο ...
Acuarela de Tango στον πολυχώρο Χυτήριο
Την Τρίτη 13 και 20 Ιανουαρίου 2015 στο Χυτήριο, θα πραγματοποιηθεί η ...
Ο Dom & Roland live στο Χυτήριο
H Innersense productions παρουσιάζει το ζωντανό θρύλο και έναν εκ των ηγετών της ...
Ένα βήμα μπροστά live στον Πολυχώρο Χυτήριο
Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα «Ένα βήμα μπροστά» μετά τις ...
Black Cotton Doll duet live στο Χυτήριο
Η Ιωάννα Τσάγκαρη και ο Παντελής Τζιάλας, το Σάββατο 23 Αυγούστου στον ...