Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 14C°,
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Αθλητισμός
Σχετικά Νέα
Ψωμιάδης: Με έχει καταστρέψει η π....α η ΑΕΚ
Με ύβρεις για την ΑΕΚ από την πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη συνεχίστηκε την ...
Ξανά διακοπή για Ψωμιάδη - 7/10 η... συνέχεια
Διακοπή στη... διακοπή! Η πλευρά Ψωμιάδη κέρδισε κι άλλο χρόνο στην ...
Τα δύο σενάρια στην υπόθεση ΑΕΚ - Ψωμιάδη
Η χθεσινή αναβολή της δίκης Ψωμιάδη μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου έφερε ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

«Με έχει καταστρέψει η π...α, η γ...η η ΑΕΚ»

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο και απίστευτες ύβρεις ξεκίνησε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη μετά από πολλές διακοπές για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Πρώτος κατέθεσε ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κ. Μυκονιάτης που δέχθηκε ερωτήσεις από τον Χάρη Οικονομόπουλο με τον Μάκη Ψωμιάδη να ξεσπά εναντίον του συνηγόρου της «Ενωσης με απίστευτες ύβρεις κατά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «enet.gr» αναφέρει:

«Μετά από σειρά διακοπών ξεκίνησε τελικά η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας. 

Πρόκειται για τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ, κ. Μυκονιάτη, ο οποίος μίλησε για εικονικά τιμολόγια που εξέδιδε ο απών κατηγορούμενος Αντώνης Κατσαρός, για εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. "Ο κ. Κατσαρός δήλωνε εργολάβος αλλά δεν είχε βιβλία, εργαλεία ή μηχανήματα. Τίποτα. Ήταν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την ΠΑΕ -ήταν πορτιέρης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας- και πιθανώς είχε σχέση με το Μάκη Ψωμιάδη" είπε.

Πρόσθεσε επίσης πως "ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, με τον δ.σ. Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου πήγαιναν σάκους με χρήματα στην τράπεζα. Υποτίθεται πως ενημέρωναν τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Παρών ήταν και ο Κατσαρός. Ουσιαστικά τροφοδοτούσαν το λογαριασμό και την ίδια στιγμή γινόταν ανάληψη, χωρίς καν να γίνει καταμέτρηση χρημάτων, πράγμα που ήταν λάθος από πλευράς της τράπεζας. Τα χρήματα έμεναν ελάχιστα στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Ο μάρτυρας επεσήμανε ότι παρά τα τιμολόγια, για τα οποία εκδόθηκαν επιταγές που φαίνονται ότι επεστράφησαν ατύπως αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο έχουν εισπραχθεί, κανένα γήπεδο δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στους Θρακομακεδόνες. Υποστήριξε τέλος ότι οι εικονικές συναλλαγές είχαν στόχο να καλύψουν την πληρωμή του ΦΠΑ ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ, τις οποίες θα έπρεπε να πληρώσει η ΠΑΕ για τις αναμεταδόσεις αγώνων του Champions League.

Η υπεράσπιση πάντως, αμφισβήτησε έντονα την ύπαρξη χρημάτων σε σάκους, καθώς όπως ανέφερε ο μάρτυρας, δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό ή αν ανοίχθηκαν οι σάκοι.

Η εξέταση του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς και σήμερα η υπεράσπιση ζήτησε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την παράσταση πολιτικής αγωγής, εξαιτίας της απόφασης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε νέα διακοπή προκειμένου να παρασταθεί ο βασικός του συνήγορος, Ιω. Ηρειώτης, που εδώ και μερικές συνεδριάσεις δήλωσε αποχή. "Είμαι ο βασικός κατηγορούμενος και όλοι έχετε στρέψει το βλέμμα σας πάνω μου. Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει, δεν με νοιάζουν οι διαμάχες σας. Έχω μόνο τον κ. Μυλωνόπουλο και έχετε στραφεί όλοι εναντίον μου" είπε.

Λίγο αργότερα, το αίτημά του απορρίφθηκε, με τον πρόεδρο να σχολιάζει ότι δεν υπάρχει καμιά διαμάχη μεταξύ των παραγόντων.

Μ. Ψωμιάδης: Ο κ. Ηρειώτης ήταν και στις προηγούμενες δίκες και ξέρει την υπόθεσή μου. Κάθομαι να με δικάσετε αλλά θέλω τον υπερασπιστή μου και το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη.

Πρόεδρος: Ανεχόμαστε τα πάντα για να σας διευκολύνουμε.

Μ.Ψ.: Εγώ υποφέρω περισσότερο κύριε πρόεδρε....

Μία μεγαλύτερη έκρηξη του Μάκη Ψωμιάδη είχε προηγηθεί σε ολιγόλεπτη διακοπή. Αφορμή στάθηκε συζήτηση του πληρεξουσίου δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Χάρη Οικονομόπουλου με μάρτυρα-υπάλληλο του ΣΔΟΕ.

Μ. Ψωμιάδης: Χαρούλη, κάνεις μάθημα στους σδοιτες;

Συνήγορος υπεράσπισης: Έλα, ρε Μάκη…

Μ. Ψωμιάδης: Όχι έλα… Στα 57 μου θα με κάνει αδελφή ο Οικονομόπουλος; Όχι. Δεν έχω πάρει τίποτα. Με έχει καταστρέψει η π…α, η γ…η η ΑΕΚ και καταστράφηκε η οικογένειά μου. Αλλά δεν θα με πάνε στα 4, θα με πάνε όρθιο».

Άλλες ειδήσεις κατηγορίας
Την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη και των υπόλοιπων κατηγορουμένων για την ...
Κινήσεις για να αφαιρεθεί το δικαίωμα εκπροσώπησης της ΠΑΕ στη δίκη ...
Καταγγέλλει Οικονομόπουλο ο Ψωμιάδης
Ο Μάκης Ψωμιάδης υποστήριξε πως ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης ...
Ενοχοι Μ. Ψωμιάδης και Θ. Μητρόπουλος
Ενοχοι κρίθηκαν οι Μάκης Ψωμιάδης και Θωμάς Μητρόπουλος από το ...
ΑΕΚ: Νέα διακοπή στη δίκη Ψωμιάδη
Εχει καταντήσει... ανέκδοτο! Ούτε την Παρασκευή (29/11) ξεκίνησε η δίκη της ...
Ψωμιάδης: Σας παρακαλώ δώστε μου κι άλλη αναβολή
Να δικαστεί έχοντας για υπεράσπιση τους δικούς του δικηγόρους θέλει ο ...
Διακοπή και διορία έως την Παρασκευή σε Ψωμιάδη
Διορία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε και πήρε η πλευρά Ψωμιάδη για να ...
Η δίκη του Ψωμιάδη ξεκίνησε με... διακοπή
Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της πλευράς Ψωμιάδη για νέα αναβολή, από ...
Ραντεβού στις 30 Μαϊου με Ψωμιάδη
Η αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την υπόθεση Ψωμιάδη παρατείνεται, ...