Η Επιχείρηση
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO
STUDIO YOGA

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWON DO "ΑΣΤΡΑΠΗ"

Ψήφισαν: 15 | Βαθμοί: 4
Συνδεθείτε στο facebook και ψηφίστε.
Η Σελίδα μας στο Facebook
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Διεύθυνση :
  • Πόλη :
  • Τηλέφωνο :
  • E-mail :
  • Website :
  • Ανθείας 234, Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα
  • Πάτρα
  • 2610318035 , 6972317533
Αφετηρία Δρομολόγησης:
Πληροφορίες

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αστραπή» ιδρύθηκε το 1987 από τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Tae kwon do Αντωνακόπουλο Κωνσταντίνο. 

Στο χώρο μας καθημερινά αθλούνται πάνω από 100 αθλητές. Η προπόνηση των αθλητών γίνεται σε χώρο 250τ.μ. με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις κατά τις ολυμπιακές προδιαγραφές. Κάθε χρόνο αθλητές του συλλόγου μας πηγαίνουν σε πανεπιστήμιο της Kορέας για προετοιμασία με Κορεάτες προπονητές και αθλητές απ” όλο τον κόσμο.

 

Το 2005 ο σύλλογός μας διοργάνωσε για 1η φορά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΑΧΑΙΟΣ», το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία.

Το 2006 διοργάνωσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με συμμετοχή 1200 άτομα.

Τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Απρίλιο του 2007 3 Κορεάτες προπονητές βρίσκονται στον σύλλογο μας με σκοπό την προετοιμασία αθλητών μας η οποία έφερε θετικά αποτελέσματα και μεγάλες διακρίσεις.

Το 2013 διοργάνωσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων ανδρών γυναικών με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή 750 αθλητών.

 

 

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται από το σύλλογο μας είναι:

 

- ΤΑΕ KNOW DO, επιτυγχάνει πολύ καλή σωματική διάπλαση, ευλυγισία, ψυχική και σωματική ισορροπία. Εκπαιδευτείτε στο ta know do απο τους καλύτερους δασκάλους με πείρα 25 ετών, Διδάσκεται αγωνιστικό παραδοσιακό tae know do απο Κορεάτη δάσκαλο.

 

- KICK BIXING, αυτοάμυνα, φυσική κατάσταση, εκτόνωση, ευεξία, άνετα διαμορφωμένοι χώροι, τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικό

 

-YOGA, στον αθλητικό μας σύλλογο διδάσκονται Hatha Yoga, Partner Yoga, Yoga Nidra, Reiki, Thai Massage. Διδάσκουν διπλωματούχοι δάσκαλοι του Yoga Works με υπευθυνότητα και εμπειρία ετών. Χαλαρώστε σε χώρους με κατάλληλη αισθητική και περιβάλλον για yoga

 

- ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, αναπτύσσει το συντονισμό και βελτιώνει την ευελιξία, ενώ, οικοδομώντας τη δύναμη και την ισορροπία αποτελεί βάση για ενασχόληση με άλλα αθλήματα, όπως οι πολεμικές τέχνες, κολύμβηση, καταδύσεις και χορό

 

- ΧΟΡΟΣ, είναι χόμπι, άσκηση, καλλιτεχνική ενασχόληση. Εξασφαλίζει καλή υγεία, ευεξία, καλή φυσική κατάσταση, όμορφο σώμα, ευγενική ψυχή, καλλιεργημένο πνεύμα, ωραία συμπεριφορά, εκτόνωση, διασκέδαση, αυτοπεποίθηση.

 

- AEROBIC, αναπτύσσει το καρδιαγγειακό σύστημα φροντίζοντας ταυτόχρονα τη διάπλαση των μυών, την ελαστικότητα και τη νευρομυϊκή συναρμογή. Η βελτίωση της αερόβιας ικανότητας επιτυγχάνεται μέσα απο ασκήσεις χαμηλής και μεσαίας έντασης, μικρά ή καθόλου διαλείμματα ανάπαυσης και υψηλή πυκνότητα ερεθισμάτων.

 

- PILATES, τονώνει όλους τους μύες του σώματος χωρίς να τους διογκώνει και βοηθά στη σωστή στήριξη του σώματος δυναμώνοντας το κέντρο του. Ο J. Pilates έλεγε: " Το μυαλό βοηθά να φτιαχτεί το σώμα. Σε 10 μαθήματα θα αισθάνεστε την διαφορά. Σε 20 μαθήματα θα δείτε τη διαφορά και σε 30 μαθήματα θα έχετε καινούργιο σώμα."

 

- BODY PUMP, είναι άσκηση τόνωσης και συντήρησης με βάρη και είναι για όλους όσους θέλουν να προσθέσουν προπόνηση ενδυνάμωσης στην αερόβια τους εκγύμναση. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος να χάσετε λίπος και να αποκτήσετε γράμμωση. Βελτιώνει τη δύναμη, τη γενική φυσική κατάσταση και την οστεϊκή πυκνότητα. Τονώνει τους μύες και δίνει αίσθημα αυτοπεποίθησης και επιτυχίας

 

-ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, περιλαμβάνει ασκήσεις που γυμνάζουν όλες τις μυικές ομάδες του σώματος. Επιδιώκει και επιτυγχάνει την αρμονική εκγύμναση του σώματος, την ανάπτυξη της δύναμης, της αντοχής και της ευελιξίας.

Φωτογραφίες
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

 

Σχολιάστε
Σχολιάστε την επιχείρηση
Συνδεθείτε στο facebook και αφήστε το σχόλιό σας.