Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 23C°,
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

«Θα αποκλειστεί η Εθνική λόγο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!»

«Θα αποκλειστεί η Εθνική λόγο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!»

Η αγωγή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κατά συγκεκριμένης απόφασης της SuperLeague έχει προκαλέσει κρύο ιδρώτα στην ΕΠΟ, που χρησιμοποιεί και την Εθνική για να πιέσει Σαββίδη και Αλαφούζο.

«Τη Δευτέρα η ΕΠΟ θα ενημερώσει τη ΦΙΦΑ για την προσφυγή του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στα πολιτικά δικαστήρια. Ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να μηδενίζονται στο πρωτάθλημα, αλλά θα έχει πρόβλημα και η Εθνική. Η ΦΙΦΑ θα την αποκλείσει από το Μουντιάλ αν δεν αποσύρουν οι ομάδες τις αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια» αναφέρουν οι διαρροές της ΕΠΟ από το πρωί του Σαββάτου.

Στην Ομοσπονδία κατάλαβαν ότι έχουν μπλέξει γιατί ο Σαββίδης δεν είναι εύκολο να κάνει πίσω. Και ξέρουν ότι ούτε το δ.σ. της ΕΠΟ, αλλά ούτε το δ.σ. της SuperLeague έχει τα κότσια να μηδενίσει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να πιέσουν τον Σαββίδη μ΄ όποιο τρόπο μπορούν για να κάνει πίσω. Γι΄ αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χρησιμοποιώντας και την Εθνική.

Ο Σαββίδης πάντως δεν φαίνεται πως θα κάνει πίσω, τωρα που βγήκε στην κόντρα με ΕΠΟ, SuperLeague και Μαρινάκη. Και δεν κάνει πίσω γιατί υπάρχει και νομικό πάτημα. Η επίμαχη απόφαση της SuperLeague που πάρθηκε για να κλείσει ο Ολυμπιακός το στόμα του Αλαφούζου θα έπρεπε να εγκριθεί απο το πρωτοδικείο για να αλλάξει το καταστατικό της SuperLeague.

Αυτοί που τον ξέρουν τον Σαββίδη, λένε ότι το πιθανό είναι να αναγκαστεί η SuperLeague να πάρει πίσω την απόφαση που πήρε για φιμώσει τον Αλαφούζο, αλλά και όποιον θέλει να κάνει κρίσεις για τον τρόπο που λειτουργεί τόσο αυτή, όσο και η ΕΠΟ, παρά να κάνει πίσω ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.