Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 12C°,
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Λαφαζάνης: Θλιβερό το θέαμα της κυβέρνησης
«Το θέαμα της κυβέρνησης στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ...
Βενιζέλος:
"Θλιβερό", σε σχέση με το "πανηγυρικό", "γενναιόδωρο" και "ανεύθυνο" ...
Βραβείο για το χειρότερο photoshop της δεκαετίας: Η star συνεχίζει να γίνεται ρεζίλι
Θέλαμε να πιστέψουμε ότι μας κάνει πλάκα, αλλά... Όντως, το ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Είναι όντως θλιβεροί

Είναι όντως θλιβεροί

Είναι θλιβερό να διεκδικεί η Κουμουνδούρου την εξουσία και οι μόνοι της δυνητικοί σύμμαχοι να είναι οι ΑΝΕΛ και ο... ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Είναι θλιβερό για τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν κάτι να πουν μαζί του οι «σύντροφοί» του, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ. Είναι θλιβερό να διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση και άλλα να λέει έξω (Τέξας) και άλλα μέσα.

Είναι θλιβερό να διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση και να «κοπροπατεί» (ο όρος δανεισμένος από την «πλούσια» ομολογουμένως ορολογία της σκιώδους υπουργού Δικαιοσύνης) συνεχώς στις ΗΠΑ, στους «φονιάδες των λαών» που θα έλεγε και ο Περισσός. Είναι θλιβερό να ανακοινώνει η Κουμουνδούρου τον Αλέξη Τσίπρα ως υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να έχει τη στήριξη σε αυτή της την επιλογή κάτι απίθανων όσο και περιθωριακών εξτρεμιστών, αλλά και κομμάτων με ολοκληρωτικές απόψεις, πολλά εξ’ αυτών εξωκοινοβουλευτικά, που τίποτα καλό δεν έχουν να πουν για την Ελλάδα.

Είναι θλιβερό να διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία και τα στελέχη του να μιλούν συνεχώς χυδαία, ως λιμενεργάτες σε ώρα εργασιακής αιχμής, παίρνοντας σβάρνα ακόμα και συγγενικά πρόσωπα των πολιτικών τους αντιπάλων. Είναι θλιβερό να διεκδικεί ένα κόμμα την κυβέρνηση και η ηγεσία του να καλύπτει πολιτικά κάθε έκνομη πράξη με «κοκκινωπά» ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα, που τελείται στην επικράτεια. Είναι θλιβερό, όπως και βαθύτατα ανεύθυνο, ένα κόμμα να στρέφεται κατά των μαθητών και των φοιτητών, αλλά και των οικογενειών τους, υποδαυλίζοντας κινητοποιήσεις, καταλήψεις σχολείων και απεργίες.

Είναι θλιβερό σε συνθήκες βαθιάς ηθικής κρίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ να προωθεί τη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων και να προσπαθεί να επιβάλει ελευθεριακά μοντέλα. Είναι θλιβερό ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος διεκδικεί την εξουσία, να αποκαλεί τους αντιπάλους του «γελοίους», από το βήμα της Βουλής. Είναι θλιβερό για την Ελλάδα να έχει αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, τόσο χαμηλού επιπέδου. Είναι θλιβερό το ότι στην Ελλάδα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ετοιμάζεται να προωθήσει, αν οι ψηφοφόροι το επιτρέψουν, ολοκληρωτικής έμπνευσης «πολιτικώς ορθά» νομοθετήματα, που θα καταλύσουν την ελευθερία του λόγου. Είναι θλιβερό η Ελλάδα να κινδυνεύει να γίνει κράτος με ολοκληρωτικό καθεστώς, όπως την ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να κινδυνεύει να απομονωθεί και να βιώσει ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης.