Η Επιχείρηση
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
STUDIO YOGA

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΕΚΡΗΞΗ ΠΑΤΡΩΝ"

Ψήφισαν: 9 | Βαθμοί: 4
Συνδεθείτε στο facebook και ψηφίστε.
Η Σελίδα μας στο Facebook
Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Διεύθυνση :
  • Πόλη :
  • Τηλέφωνο :
  • E-mail :
  • Website :
  • 6ου Συντάγματος 22, Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα
  • Πάτρα
  • 2610272121 , 6948265331
Αφετηρία Δρομολόγησης:
Πληροφορίες

Ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών ιδρύθηκε το 1991. Ο Α.Σ. Έκρηξη αριθμεί 250 μέλη από την αρχή της επανιδρύσεώς του (2004) με ενεργά μέλη 85.

Πρόεδρος του συλλόγου μας είναι ο Τζουανόπουλος Γαβριήλ, Γ. Γραμματέας η Αντωνακοπούλου Έφη. Διδάσκει ο διπλωματούχος προπονητής Αντωνακόπουλος Αντώνης κάτοχος μαύρης ζώνης 5 Dan.

 

Στον σύλλογό μας αθλούνται καθημερινά  100 αθλητές. Η προπόνηση των αθλητών μας γίνεται σε χώρο 150 τ.μ  με πλήρη εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις κατά τις ολυμπιακές προδιαγραφές.

Κάθε χρόνο αθλητές του συλλόγους μας πηγαίνουν σε πανεπιστήμιο της Κορέας για προετοιμασία με Κορεάτες προπονητές και αθλητές από όλο τον κόσμο. Ο σύλλογός μας έχει να επιδείξει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνια όσο και σε πρωταθλήματα στο εξωτερικό (Ρουμανία, Γερμανία, Σερβία κ.α.)

 

 Το  2005 ο σύλλογός μας διοργάνωσε για πρώτη χρονιά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα  ΑΧΑΙΟΣ το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και το 2006 διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με μεγάλη συμμετοχή αθλητών.  Τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Απρίλιο του 2007, 3 Κορεάτες προπονητές βρίσκονταν στον σύλλογό μας με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών μας η οποία έφερε θετικά αποτελέσματα και μεγάλες διακρίσεις στον σύλλογό μας.

 Την Κυριακή 12/02/2012 ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do γιατί το 2011 ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών ήταν ο 3ος σύλλογος στην Ελλάδα στον πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

 

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται από το σύλλογο μας είναι:

 

- ΤΑΕ KNOW DO, είναι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο άθλημα. Είναι τρόπος ζωής.

Για πρωταθλητές ή αρχάριους, για νέους ή ηλικιωμένους, το Tae kwon do είναι πρόκληση και ευκαιρία συγχρόνως για σωματική υγεία και πνευματική δύναμη.

Στο χώρο μας διδάσκεται αγωνιστικό παραδοσιακό Tae kwon do από Κορεάτη Δάσκαλο.

 

- KICK BIXING, γυμνάζει και τονώνει όλο το σώμα, βελτιώνοντας την ισορροπία και την ευλυγισία, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα αντανακλαστικά, το συντονισμό και το μεταβολισμό. 

Επιδρά θετικά στην ψυχολογία και τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Στο χώρο μας υπάρχουν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικό.

 

- ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, αναπτύσσει το συντονισμό και βελτιώνει την ευελιξία, ενώ αποτελεί βάση για ενασχόληση με άλλα αθλήματα

Έχει σημαντικά θετικές επιδράσεις στην ψυχολογία, εφόσον προωθεί τον αυτοσεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την αυτοσυγκέντρωση και την αντίληψη του χώρου.

 

- ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, επιδρά θετικά στην ψυχολογία και την καταπολέμηση του άγχους, καθώς σας βοηθά να αισθάνεστε όμορφα, να εκφράζεστε καλύτερα και να βελτιώνετε την ευκαμψία, το συντονισμό και την ισορροπία του σώματος

 

- YOGA, Αυξάνει την αντοχή και τη μυϊκή δύναμη, βελτιώνοντας την ευλυγισία και τη στάση του σώματος. Πολύ σημαντική είναι και η επίδρασή της στη χαλάρωση και τη μείωση του άγχους, τη βελτίωση της διάθεσης και της ευεξίας.

Στον Αθλητικό μας σύλλογο διδάσκονται: Hatha Yoga, Partner Yoga, Yoga Nidra, Reiki, Thai Massage.

 

- AEROBIC, αναπτύσσει το καρδιαγγειακό σύστημα, φροντίζοντας ταυτόχρονα τη διάπλαση των μυών, την ελαστικότητα και τη νευρομυϊκή συναρμογή.

Η βελτίωση της αερόβιας ικανότητας επιτυγχάνεται μέσα από ασκήσεις χαμηλής και μεσαίας έντασης, μικρά ή καθόλου διαλείμματα ανάπαυσης και υψηλή πυκνότητα ερεθισμάτων.

 

- PILATES, τονώνει όλους τους μύες και βοηθά στη σωστή στήριξη του σώματος. Χαρίζει αίσθηση ευεξίας και βαθειάς αναζωογόνησης, ενώ ανακουφίζει από το άγχος.

Ο J. Pilates έλεγε:  “Το μυαλό βοηθά να φτιαχτεί το σώμα. Σε 10 μαθήματα θα αισθάνεστε τη διαφορά. Σε 20 μαθήματα θα δείτε τη διαφορά και σε 30 μαθήματα θα έχετε καινούργιο σώμα.”

 

ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, περιλαμβάνει ασκήσεις που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος . Επιδιώκει και επιτυγχάνει την αρμονική εκγύμναση του σώματος, την ανάπτυξη της δύναμης, της αντοχής και της ευελιξίας.

 

- BODY PUMP, είναι άσκηση τόνωσης και συντήρησης με βάρη. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος να χάσετε λίπος και να αποκτήσετε γράμμωση.

Βελτιώνει τη δύναμη, τη γενική φυσική κατάσταση και την οστεϊκή πυκνότητα. Τονώνει τους μύες και δίνει αίσθημα αυτοπεποίθησης και επιτυχίας.

Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

 

Σχολιάστε
Σχολιάστε την επιχείρηση
Συνδεθείτε στο facebook και αφήστε το σχόλιό σας.