Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 17C°,
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Τοπικά
Σχετικά Νέα
Το σιρόπι του βιασμού νόμιμα στην Ελλάδα..
Τι είναι το σιρόπι του βιασμού και τι προκαλεί. Πρόκειται για ένα ...
Συναγερμός για τα ναρκωτικά νέας γενιάς: Στην Ελλάδα το
Τον φόβο και τον τρόμο έχουν προκαλέσει ναρκωτικά νέας γενιάς, που ...
Εφιάλτης - Το ναρκωτικό σιρόπι του βιασμού ήρθε και στην Ελλάδα..
- Πρόκειται για συνθετικό ναρκωτικό νέας γενιάς - Το "σιρόπι του ...
Top Επιχειρήσεις
Βόλος
clientThumb
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb

Πάτρα: To «σιρόπι του βιασμού» έφτασε στην Αχαΐα

Πάτρα: To «σιρόπι του βιασμού» έφτασε στην Αχαΐα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο  γνωστή οικογένεια πατρινών όταν η 22χρονη κόρη της εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της  Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να είναι σε θέση  να θυμηθεί τι της είχε συμβεί.
Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες νωρίτερα, όταν  η 22χρονη το βράδυ της Παρασκευής  συμμετείχε σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικότατο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας, όπου μετέβη με την παρέα της για να διασκεδάσει.
Η βραδιά, σύμφωνα με μια εκδοχή, συνεχίστηκε σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε αυτή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της στο χώρο που διασκέδαζε, αλλά για το τι συνέβη από κει και μετά κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες.
Τα ξημερώματα η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση να περπατάει στην περιοχή της Αγυιάς. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της οι οποίοι την παρέλαβαν και διαπίστωσαν πως είχε απώλεια μνήμης.
Μετά από λίγες ώρες την μετέφεραν στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής, όπου η  κλινική εξέταση της 22χρονης δεν οδήγησε πουθενά, με τους γιατρούς να συστήνουν αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.
Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση μέσα στο αλκοόλ ουσίας, η οποία μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες, πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν μέσα στο ποτό της κοπέλας το αποκαλούμενο «σιρόπι του βιασμού» που έχει αυτή την ιδιότητα.
Οι γονείς της 22χρονης –πρόκειται για γνωστή οικογένεια που ζει σε πρώην καποδιστριακό Δήμο ο οποίος στις εκλογές του ’10 με τον Καλλικράτη εντάχθηκε στην Πάτρα- προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος, επέλεξαν να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.
Το "σιρόπι του βιασμού" θεωρείται  πως ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς τα οποία μειώνουν τις αντιστάσεις και προκαλούν απώλεια μνήμης. Έχει κυκλοφορήσει στην αγορά παραισθησιογόνων ουσιών προκειμένου  η ερωτική πράξη να καταστεί ευκολότερη καθώς το θύμα δεν αντιδρά ενώ στη συνέχεια δεν αποδεικνύεται πως υπήρξε βιασμός.