Νέα και ενημέρωση
Αθήνα, 14C°,
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
Ειδήσεις: Οικονομία
Σχετικά Νέα
Εισηγούνται για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου- Παππά, λόγω 18μηνου
Την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του αρχηγού της «Χρυσής ...
Απο Χρυσή Αυγή, Εθνική Αυγή
Δήλωση ίδρυσης κόμματος με την επωνυμία «Εθνική Αυγή» κατέθεσε στην ...
Μιχαλολιάκος: Ποιοι μητροπολίτες
Βίντεο με αξιολογήσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για τους ιεράρχες, που ...
Top Επιχειρήσεις
Αθήνα
clientThumb
Πάτρα
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Βόρειες Σποράδες
clientThumb
Πάτρα
clientThumb

Χρυσή Αυγή: Αλλαγές στην ηγεσία;

Το πάνω-κάτω ήρθαν στη Χρυσή Αυγή μετά την προφυλάκιση των Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παππά, αρχηγού και υπαρχηγού του κόμματος, αλλά και άλλων βουλευτών και στελεχών, εξελίξεις που θα φτάσουν μέχρι τέλους, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, αφού στόχος του είναι η διάλυση της Χρυσής Αυγής.

Ήδη, πάντως, έχουν αρχίσει διεργασίες στο κόμμα για την αλλαγή των προσώπων στην ιεραρχία, τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις που «άνοιξαν» μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το βασικό πρόβλημα είναι το ποιος θα ηγηθεί από δω και πέρα του κόμματος, το οποίο βρίσκεται στο κόκκινο και ψάχνει –έστω προσωρινό– αρχηγό. Κατά πάσα πιθανότητα τον κομβικό αυτό ρόλο θα αναλάβει ένας εκ των Ελένης Ζαρούλια ή Ηλία Κασιδιάρη, ενώ για τις άλλες θέσεις, του υπαρχηγού και του εκπροσώπου Τύπου, προς το παρόν δεν υπάρχει «πράσινο φως», γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και ο εκνευρισμός στα στελέχη είναι έκδηλος.

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, αλλά και συνεννόηση μεταξύ των στελεχών για να λυθεί το πρόβλημα και δεν αποκλείεται να φτάσουμε σε αποχωρήσεις ή ανεξαρτητοποιήσεις.

ΝΙΚ.Σ.